Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИРОДНА НЕГА ИРИНЕ ШАЈК: Трикови који јој помажу да изгледа савршено у четвртој деценији живота

Ирина Шајк важи за једну од најлепших жена на свету, а погледајте шта јој је помогло да освоји ову титулу

1682261338_Irina-Sajk.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ирина Шајк има 37 година и изгледа беспрекорно. То је резултат пре свега добре гентике, али и правилне исхране, редовне физичке активности и неге.

Ирина сама тврди да се никада није подвргла естетској хирургији, али и да фигуру и свежину лица успева да задржи захваљујући кућној нези. Међу њеним тајнама је и масажа лица коцком леда. На тај начин смањује отеклине, подстиче циркулацију, затеже кожу и даје јој сјај као да сте управо били на свежем ваздуху.

Ово је користан трертман, али мора да се обавља пажљиво. За осетљиву кожу лед можда неће имати најбољи ефекат, па се могу јавити осип и иритација. Такође, лице можете масирати само свеже замрзнутим ледом, не старијим од 1 недеље. Важно је да након овог третмана не излазите напоље - дајте судовима времена кожи да се опорави.

Ирина тврди да јој протеински шејкови омогућавају да остане витка. Међутим, нутриционисти подсећају да вишак протеина у телу оптерећује бубреге и јетру, што је испуњено стварањем едема и акни. 

Додатни савезник лепоте Ирине Шајк је пилинг од кафе . Талог од кафе заправо делује, али само ако се редовно користи, а ефекат ћете приметити тек после три месеца.  Пилинг је довољно радити једном недељно. Кад га завршите, добро је туширати се наизменично млаком и хладном водом јер се тако затеже кожа и убрзава циркулација.

Маске од краставца и масажа помажу у одржавању лепоте Ирининог лица. Манекенка меша краставац са кефиром и смесу наноси на лице за хидратацију коже. Такође, лепа Рускиња воли да посећује купатило и сауну, помаже јој да одржи тело у доброј форми, а такође се бори против целулита и вишка килограма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas