Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКА

Разбио вам се ПУДЕР? Ево како да га ВРАТИТЕ У ПРВОБИТНО СТАЊЕ! (ВИДЕО)

Свака жена барем једном у животу се сусрела са ситуацијом да је разбила пудер, руменило или омиљену сенку.

1604013347_puder.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Разбијени пудер, сенка, бронзер или сенка за очи не значи да је време да их покупите и баците у смеће. Уместо да се тако лако одрекнете својих омиљених комада из несисера, доносимо вам једноставан трик како да вратите шминку у првобитно стање.

Прочитајте још: НИЈЕ теретана: Најефикасније се МРШАВИ овим активностима

Постоји чудесан начин како да удахнете нови живот својој разбијеној шминки. Тако поново можете користити своје произдове као да се ништа није договдило.  Све што вам је потребно је медицински алкохол и папирна салвета.

Прочитајте још: Трчите! Овај вид рекреације ВРАЋА МЕНТАЛНУ СНАГУ

Остатке измрвљеног пудера, руменила или сенке за очи потребно је ставити у неку посуду и додатно изгњечити. Након тога, додајте кап по кап алкохола уз мешање шпатулом или кашичицом док се не добије “блатњава” структура. Мешавину вратити у оригиналну кутију, поравнати и ударити неколико пута кутијом о сто па оставити на сат времена.

Прочитајте још: Како да ваш ПОДБРАДАК нестане: Ове једноставне ВЕЖБЕ ће вам помоћи

Након овог времена узети салвету, ставити је на пудер и полако притискати кашиком, да се упије остатак алкохола и да се поравна пудер. Тако поправљен пудер оставити отворен неколико сати.

Прочитајте још: Пребродите то и БАЦИТЕ ИХ! Четири одевна комада која ИМАЈУ РОК ТРАЈАЊА

Након тога, ваш пудер ће бити као нов и спреман за употребу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas