Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретро накит који не излази из моде: Са овим комадима не можете погрешити јер су ванвременски (ФОТО)

Погледајте који комади накита су већ деценијама у моди

1656149033_portrait-3220831_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоје одређени комади накита који су ванвременски и које увек можете носити. Накит говори доста о вашој личности, а уколико желите да будете примећени због своје елеганције и префињености одаберите неки од ова три комамда. 

Осим тога, ови комади су преживели многе модне изазове тако да ћете се осећати самоуверено док их будете носили.

Прочитајте још: Од 70-их до данас: Стара мода добила ново рухо, понесите СУКЊУ коју жене воле деценијама (ФОТО)

Први комад накита су алке. Без обзира на то колико година имате ове минђуше су увек прикладне и у тренду. Сами изаберите величину обруча која вам највише одговара. Оне могу бити велике, тако да изгледају као наруквице, или сасвим ситне. Можете их наћи по веома приступачним ценама, а ако се определите за скупљи комад нећете погрешити јер ћете моћи дуго да их носите.

Фото: Пинтерест

Што се тиче прстења, ту су винтиџ комади инспирисани мушком одећом који су ушли и у женску моду. У питању је прстење са печатом, а због великог избора можете се играти са бојама и величином. Погодни су за ношење у сваком животном добу, тако да уколико немате свој комад време је да га набавите.

Фото: Пинтерест

Оно што свака жена треба да има у својој кутији за накит су свакако бисери. Због своје једноставности и елеганције бисере су носили како чланови краљевске породице, тако и познате личности, али и обични потрошачи. Принцеза Дајана је била позната по њима, а за бисере се определила и на свом венчању. 

Фото: Пинтерест

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas