Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Руска маникирка открила за какве НОКТЕ се опредељују БОГАТЕ жене: Оне скоро никада не носе лакове ЈАРКИХ боја

Држе се правила "мање је више"

1696507283_Foto-Shutterstock-nokti.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У жељи да изгледамо што боље и атрактивније често на себе "набацамо" гомилу оригиналних комада - од торбе до наочара. Трудимо се и да нам шминка и нокти буду беспрекорни и другачији, али омиљени маникир за јесен је оно што најмање очекујемо.

Када желимо инстант промену у изгледу, ако смо храбри одемо да скратимо шишке, а ако нисмо одемо до маникира са посебним захтевима. Уредни нокти су императив сваке жене која држи до себе, а нијанса коју преферирамо, чини нам се, и није толико важна.

Ипак, руска маникирка Наталија Горковенко тврди да жене милионера никада не носе лакове за нокте јарких боја.

Она открива да имућне жене увек бирају исти маникир због чега је и добио назив "жене милионера". У питању је природна нега ноктију без лакирања.

"Природни нокти, пажљиво обрађени, називају се 'маникир жене милионера'. А истина је да код богатих жена нећете наћи нокте јарких боја. Као ни вештачке трепавице “, испричала је Наталија.

Њену причу потврђују и познате даме као што су будућа краљица Кејт Мидлтон која никада не носи лак јарких боја, али и позната адвокатица Амал Клуни која носи титулу иконе стила а нокти су јој увек налакирани безбојним лаком.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas