· · Коментари: 0

Савршена модна комбинација за ПРЕЛАЗНИ ПЕРИОД: Не улазите у септембар без овог комада одеће (ФОТО)

Модна комбинација за прелазни период

1660634689_pexels-andrea-piacquadio-975250.jpg
Фото: Пеxелс

Температуре постепено падају у вечерњим сатима, дан постаје све краћи што може да значи само једно- лето се нажалост ближи крају.

Међутим иако се растајемо од сунчаних и дана сорчића и летњих хаљина, мода је ту да нас утеши и покаже светло на крају тунела. Долази прелазно доба године, а са њим и увек тренди комади.

Како би и ове године у периоду између лета и јесени изгледали по последњој моди изаберите одећу од плетива.

Фото: Пинтерест

Увек је актуелна, а последњих година доживела је модни бум. Било који одевни комад, да ли је хаљина, кардиган или топови, не постоји ништа што неце изгледати јако шик направљено од овог материјала. С обзиром да су температуре и даље високе, једино је битно да одаберете најлаганију варијанту ида је добро искомбинујете.

Фото: Пинтерест

Комади од плаетива обележили су јесењу и зимску сезону 2021. године, а стручњаци за мофу предвиђају да ће у наредном периоду љубав инфлуенсерки и људи из јавног живота према овом маетијалу смао расти.

Посебан фокус биће на моделима који падају уз тело, нити предимензионирани нити преуски, тако да суптилно истичу фигуру и стварају облик пешчаног сата. Такође предвиђа се да ће плетени дводелни сетови током септембра бити међу омиљеним комбинацијама.

Фото: Пинтерест

То подразумева и комплет састављен од кардигана и шортса, као и варијанте с дугим ногавицама, док су већ постале популарне и верзије састављене од топа и дуге сукње са шлицем.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.