Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИКИНИ

Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Коментари на изглед Шероун Стоун "прште" од похвала: Право си сунце!

1624863023_Sheron-Stoun.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Холивудска звезда Sharon Stone објавила је слику у жутом дводелном купаћем костиму из врта своје куће у Лос Анђелесу и побрала аплаузе.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Елизабет Харли је покренула тренд

Слободно се може рећи да је завладала помама да даме у извесним годинама објављују слике у купаћем костиму. Овај тренд сликања у купаћим коститима је започела Елизабет Харли, наставила Селма Хајек (54) која је почела редовно да објављује слике са базена. Тренду показивања тела нису одолеле ни многе манекенке, па је тако и Хелена Кристенсен (53) показала да је и даље згодна. Сада се придружила и Шерон Стоун.

Има 63 године и изгледа фантастично!

Шерон Стоун има 63 године и изгледа фантастично! На њеном лицу се види да природно стари и тешко је приметити трагове пластичних операција. На овој слици се види да живи здрав живот.

Дводелан купаћи за даме средњих година

Купаћи костим је дводелан, па иако је доњи део висок и покрива стомак, види се да глумица има одличну лиинију.  Овај модел, са широким бретелама, стајао би већини жена у извесним годинама.

Глумицу посматра булдог Бандит.

Силуету глумице посматра њен булдог Бандит и већина коментара се односе се управо на малог посматрача. "Право си сунце" - један је од коментара.

Шерон Стоун живи у овој кући у Лос Анђелесу од 1993. године и комплетно је реновинара. Током пандемије често је објављивала слике и видеа како се проводи.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

Шерон има троје деце Роана, Ларда и Квина исви су усвојени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Прочитајте још: ХЕЈЛИ БИБЕР на улицама Париза у ХАЉИНИ и САНДАЛАМА које сви тражимо овог лета (ФОТО)

- Све чешће гледам видео снимке и слике деце када су била мала, а чини ми се да ће тако бити све чешће - изјавила је недавно Шером Стоун.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas