Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шешири су поново у моди: Набавите свој комад и будите у тренду овог лета (ФОТО)

Овај модни детаљ је и леп и користан, а уједно можете изледати елегантно

1655293572_woman-1509956_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ову сезону пролеће/лето 2022. године обележиле су јако кратке сукње, јарке боје и дубоки изрези. Оно што употпуњава ову колекцију су шешири. Ношење шешира осим што је модерно, такође је изузетно корисно. 

Шешири ће вас заштити од сунца, а ваше лице неће бити дирекно изложено УВ зрацима. Уколико ваша фризура није сређена, или се распала због врућине, шешир је идеално решење. Покриће недостатке, а изгледаће преслатко. Ако сте се определили да идете на плажу или да прошетате по сунчаном дану, прави избор за вас је сламнати шешир. 

Прочитајте још: Ова три хороскопска знака осете опасност и негативну енергију пре свих: Имају непогрешив радар за лоше вести

Слама као модни материјал је популаран још од 1700-их година, а вратила се 1930-их као саставни део старог холивудског изгледа. Данас овај безвременски материјал можете наћи и у облику торби или накита. Ово је прави избор ако вам треба спој модерног и класичног. 

Фото: Пинтерест

Шешири су се после 30-их година прошлог врека, поново вратили 2000-их година. Тада су бројне познате личности, глумци, певачи и остали кренули да носе шешире. Након тога, тренд се врача 2021. године, а у моди је и ове. Познате личности као што су Ријана или Бритни Спирс, оживеле су шешире, па због тога није ни чудно што ове сезоне имамо многе нове моделе.

Шешири су првобитно настали како би штитили рибаре од сунца док пецају. Ко би рекао да ће из ове употребе прарасти у симбол елеганције? Модни креатори су свакако искористили ову вишенаменску примену модног додатка. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas