Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сирена очи" за заводљиви поглед: Најновији трик у шминкању учиниће вас неодољивом (ВИДЕО)

Овај трик за шминкање очију направиће од вас праве заводнице

1660292326_bela-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Како су сирене митолошка бића која су сматрана симболом недодољиве заводљивости вековима уназад, није ни чудо што се појавио нови тред шминкања који корисници ТикТока-а називају "сирен еyес" односно "очи сирене".

Оваквом шминком добићете ефекат мистериозног погледа , као и ефекат благог лифтинга, те није ни чудо да су се многе светске звезде попут Зендаје, Беле Хадид, Алексе Деми одлучиле за овај изглед за црвени тепих.

Фото: Пинтерест

Овај маке уп трик нова је верзија класичног 'цат еyе' изгледу, а ради се о 'продуженом' мачкастом погледу где се потез оловком или тушем продужује у унутарњем углу ока према носу и издужује на спољашњем 'крилу'. Постизање овог 'ноир' имиџа заправо је врло једноставно – уколико сте веште с тушем или оловком.

Прочитајте још: Најједноставнија техника шминкања очију: Последњи потез многи прескачу, а даје потпуно нов ефекат

Овај трик захтева и мало експериментисања јер га је потребно прилагодити поједином облику ока. Оне с мањим очима могу средњи део капка додатно да визуелно 'отворе' линером у боји коже, оне с ближе положеним очима треба да ставе мало мање еyелинера у унутрашњи угао, а поглед могу додатно да отворе светлијом седефастом сенком.

 

@даниеллемарцан yоу аскед, и рецеиве <3 #сиренеyес #макеуп #беаутy #смокеy ♬ оригинал соунд - ДАНИЕЛЛЕ

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas