Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ЖЕНУ ЧИНИ ЗАИСТА ПРИВЛАЧНОМ: Није шминка, а није ни одећа

Постоје ствари које сваку жену чине неодољивом и без интервенције шминкера или пластичног хирурга.

1702215450_shutterstock_2190844259.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Лепота сваке жене произлази из њене природне индивидуалности, укључујући грађу тела, тип и боју коже, облик очију... Важно је препознати и поштовати различите стандарде лепоте који постоје широм света и не подлећи притисцима да се ускладите с неким универзалним идеалом.

Индустрије лепоте често има моћ да поставља стандарде, истовремено подстичући жене да се ослоњају на шминку и козметичке производе како би достигле те стандарде.

Ово указује на маркетиншки приступ који често ствара осећај неопходности да се користе производи како би се постигао одређени изглед.

Наглашавање ствари које чине жену неодољивом без интервенције шминке или пластичне хирургије подвлачи важност аутентичности, самопоуздања и прихватања сопствене индивидуалности.

Ово је значајна порука, нарочито у друштву где су идеализоване слике често наметнуте женама. Важност фокусирања на унутрашњу лепоту и аутентичност чини основу позитивног самопоуздања и среће.

 

Дакле, шта жену чини истински лепом?

1. Осмех

Без обзира колико год да је лепа, строг и мрзовољан израз лица одбиће сваког саговорника чинећи њену лепоту невидљивом.

Насупрот томе, пријатељска енергија и осмех могу сакрити многе недостатке и учинити их једноставно невидљивим.

 

2. Хармонија

Представља филозофски и естетски показатељ интегритета личности, када су унутрашњи и екстерни показатељи уравнотежени и не изазивају сумњу у доследност са спољним светом.

 

3. Енергија

То укључује жеђ за животом, амбициозне планове и позиционирање у друштву. Активан стил живота увек изазива интересовање у окружењу.

 

4. Упорност

Интересовање за догађаје који се дешавају у околини, разумно учешће у животима породице и пријатеља, чине жену социјално прилагођеном и отпорном на напрезање, стрес и депресију.

Чврстоћа и отпорност карактера су привлачне особине једне модерне даме.

 

5. Поверење

Психолошки параметри вере, уверења и животног искуства су велики плус како би девојка била упечатљива како у својим тако и у очима других.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas