Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Свима се десило да се овако "удесе": Пет ГРЕШАКА У ОБЛАЧЕЊУ због којих изгледате старије или здепасто (ФОТО)

Модне грешке могу скупо да нас коштају.

1633186589_hat-gca526280c_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Понекад мислите да вам нешто добро стоји, а у реалности вас чини да изгледате досадно! Или још горе, старије. Можда вам то партнер неће рећи кад му по ко зна који пут поставите златно питање, али то је истина!

Прочитајте још: Кејт Мидлтон се појавила у хаљини од које ЗАСТАЈЕ ДАХ! Позната дизајнерка креирала НЕВЕРОВАТАН модел због ког су СВИ ГЛЕДАЛИ у војвоткињу! (ФОТО)

Одређена одећа заиста може учинити да изгледате као да имате неколико килограма вишка или сте остарили неколико година.

Дакле, ако не желите да изгледате старије и дебље, потрудите се да никада не направите ових пет модних грешака!

1. Обучени у црно од главе до пете

Овај промашај спада у категорију забрањених комбинација. Црна боја, без сумње, може учинити да изгледате елегантно и софистицирано, али ако се наслоните на другу страну старосне ограде, клоните се ношења црне боје од главе до пете. 

2. Одећа за број или два већа

У тренутку када добијете мало сала око стомака или било где испод или изнад тога, склони сте да се сакријете испод одеће попут корњаче! Али куповина одеће у величини већој од ваше може, заправо, учинити да изгледате веће него што јесте додавањем волумена тамо где вам не треба. Зато увек бирајте одећу која одговара вашој величини ако желите да изгледате добро!

3. Увлачење у дугачке сукње

Колико год их волели, размислите о томе да их не носите кад дођете до краја 20 -их. Дуге сукње додају велику масу вашим удовима, стварајући илузију да имате много тежу доњу половину и да немате тако обликоване ноге као раније. Поправка? Носите кратке сукње. Знате, оне нису само за младе девојке. Међутим, ако вам нису по укусу, сукње до колена су одлична опција са којом се можете и поиграти.

4. Увлачење у "бабске" или "модерне" ципеле

Избор ципела може лако направити или покварити вашу одећу. Зато је мудрије не одабрати ципеле које су тренутно у моди, већ се определите за оне које одговарају вашој одећи, годинама и тежини. Исто важи за потпуно неатрактивне моделе ципеле које увек правдате њиховом удобношћу. Верујте нам, постоје и лепи медели који су и те како удобни.

5. Свилена марама

Осим ако не идете на забаву са ретро темом, нека свилени шал остане у вашем ормару. Један од најпопуларнијих одевних додатака 60 -их укључивао је омотавање свиленог шала око врата. Данас, међутим, ово може учинити да изгледате застарело. Међутим, ако не можете да се одвојите од свог омиљеног свиленог шала, размислите о томе да га користите као траку за косу, наруквицу или као додатак око торбице. Изгледати добро не значи слепо пратити оно што је у тренду. Све је у развоју сопственог личног стила који вам помаже да увек изгледате обучени за десетку!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas