· · Коментари: 0
промо

Топ пет начина за потпуну промену изгледа

Некада су се естетске интервенције везивале за имућни слој људи – оне који имају новца за естетске операције и разне третмане за улепшавање спољашњег изгледа. Данас, ситуација је потпуно другачија

1653313358_lesly-juarez-1AhGNGKuhR0-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Иако и даље има оних интервенција које су прескупе, многе од њих људи могу приуштити. С друге стране, јефтинија цена може указивати на то да нешто није како треба – или нестручна особа која обавља захват, или лоши материјали који се користе приликом њега. Све у свему, када се пажљиво одабере место где се улепшавати, ево који су то топ пет предлози којима се изглед мења драстично набоље.

1. Фасете за зубе – решење за холивудски осмех преко ноћи

Излишно је говорити колико осмех утиче на целокупан изглед. Он такође говори о томе колико особа води рачуна о здрављу и нези зуба. Постоје случајеви када то није довољно да би зуби били блистави и савршеног облика. Тада постоји решење које не захтева много времена и бројне одласке стоматологу – фасете за зубе, које су најуспешније решење за ситне недостатке који се тичу облика и боје зуба.

2. Естетска хирургија у Београду – највећи број естетских интервенција на једном месту

Када је у питању естетска хирургија Београд је свакако место у коме се могу урадити све замишљене интервенције којима ће се остварити жељени изглед одређених делова тела. Најпопуларнија реч пластичне хирургије јесте лифтинг, што представља затезање лица, врата, чела, као и подизање обрва и капака. Такође, уз то иду и операције груди, као и липосукција и корекције на лицу. Као и код свих операција, биле оне рутинске или не, треба да постоје јасне индикације за њих и оправданост, коју ће потврдити сам естетски хирург или психолог.

3. Козметички третмани лица

За оне који нису баш присталице пластичне хирургије, или се плаше одласка под нож зарад лепоте, постоји низ третмана који нису тако инвазивни и обављају се у козметичким салонима. Хијалурон је доминантан у многима од њих, јер се користи за корекцију бора, усана, па чак и носа. Хијалурон је неприкосновен у третманима подмлађивања, јер не само да тренутно решава проблем, већ и подстиче стварање колагена који кожу чини еластичнијом и свежијом.

4. Редовни тренинзи

Осим што је физичка активност добра за здравље, она и те како утиче и на сам изглед. Одласци у теретану су, срећом, у последње време постали тренд, те сада многи тамо иду да негују или остваре витку линију. Међутим, није то једини начин да редовно тренирате. Са лепим временом препоручује се и више активности и вежбе напољу, те брзе, дуге шетње и вежбање у отвореним теретанама могу бити добар начин за фит изглед.

5. Модни аксесоари - сатови и накит као завршни детаљи који улепшавају изглед

На крају, ту је и стил облачења који целом изгледу дају завршни печат. Гардероба не мора увек бити скупа да би се постигао привлачан изглед, али постоје неки аксесоари, као што су сатови, који могу бити скупљи детаљи којима се постиже додатни ефекат. То важи и за накит, који је припадницама женског пола нарочито важан, те је неизоставан уколико желе комплетан изглед који неће остати незапажен.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.