Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОКТИ

Трендови у свету МАНИКИРА не престају да изненађују, а да ли је ово био НАЈБИЗАРНИЈИ? (ФОТО/ВИДЕО)

На друштвеним мрежама смо проналазили разне методе и егзибиције када је надоградња ноктију у питању.

1618512147_krzneni-nokti.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / цзика_моника_наилс
Oglas

Од ноктију направљених од бакарних жица, преко макарона ноктију, до привезака на ноктима, жене широм света су биле спремне на све, само да буду у кораку са модерним добом и инстант трендовима који су популарни у одређеном тренутку.

Прочитајте још: ПРИВЕЗАК на ноктима?! Да ли је ово последњи тренд у маникиру који је залудео ЕВРОПУ (ВИДЕО)

Један такав тренд били су крзнени нокти, који су били прави хит на Инстаграму. Овај новитет у свету маникира је био поприлично узео маха. Маникир се употпунјавао са крзненим додацима, а иако делује непрактично, све више је било следбеница.

Што бизарније, то скупље!

Неке жене су се одлучивале да на само један нокат ставе крзнени украс, а оне храбрије су се одлучиле да на све нокте обуку "крзнене бундице".

Прочитајте још: Ови нокти су прави хит: Све што вам треба јесу БАКАРНЕ ЖИЦЕ (ВИДЕО)

Комбинације су додатно украшаване и са другим додацима, шљокицама, цирконима и привесцима.

Прочитајте још: Педикирке из Њујорка саветују: Овог пролећа шетајте ЦИМЕТ, карамел или јоргован НОКТЕ

Прочитајте још: Карлеушин ванвременски МАНИКИР пристаје свакој девојци, даје дозу елеганције и модни је ИМПЕРАТИВ овог пролећа! (ФОТО)

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas