Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Три начина да носите РОЛКУ ове јесени: Удобно, једноставно и елегантно (ФОТО)

Да ли је ролка и ваш омиљени комад гардеробе када дођу хладни дани?

1634564223_Depositphotos_393470976_S.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ролка је већ деценијама одевни комад који је неизоставан током хладних дана. Поред тога што је удобна и топла врло је прилагодљива разним комбинацијама.

За поподневни изглед, пословни састанак или вечерњи излазак сигурно ћете пронаћи свој начин ношења.

Ролка и панталоне

Брзо и једноставно. Уколико се питате шта обући ујутру за посао верујемо да је ово комбинација за којом и ви посежете. Упарите уску ролку уз фармерке или данас незаобилазне панталоне широких ногавица.

Ролка и сако

Комбинација коју често избегавамо јер мислимо да ће изгледати превише. Међутим, ово је сјајан начин да вам буде топло уз слој више, а да добијете елегантан и послован изглед. Упарите црну ил беж ролку уз сако у боји и сигурно ћете оставити утисак где год да се појавите.

Прочитајте још: Да ли је ово НОВА ПОПУЛАРНА ХАЉИНА Кери Бредшо? Сара Џесика Паркер у мало другачијем издању у Њујорку (ФОТО)

Ролка и сукња

Плисиране сукње део су моде и ове сезоне. Ролка је једна од комада који ће се током зиме добро уклопити уз ове моделе сукњи. Обујте чизме до колена, уску ролку и плисирану сукњу и лако и брзо ћете добити елегантан изглед погодан многим приликама.


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas