Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три нијансе кармина које су потребне СВАКОЈ ЖЕНИ: Стоје и плавушама и бринетама

Кармина има много, али три нијансе бисмо посебно издвојили

1699371941_shutterstock_2112511235-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Тешко је одолети трендовима у козметичкој индустрији! Али, иако је забавно да испробавате нове боје ружева за усне – све од дубоке боје бургунди, нежних љубичастих тонова или коралне, пронашли смо три боје које одговарају готово свакој жени.

1. Кремаста "нуде" нијанса

Нуде или беж руж за усне са кремастом текстуром одлична је "другарица" сваке жене. Ова боја ружа за усне одличан је избор ако у шминкању преферирате да нагласите очи ајлајнером, маскаром и заводљивим сенкама како бисте креирале ефекат "смокеy еyес".

2. Мат црвена боја

Визажисти се слажу да је на лицу најбоље нагласити само један део. Желите ли да нагласите усне – јарка црвена боја ружа прави је одабир. Овај проверени класик одлично одговара женама плаве, црвене или црне косе, а добро се уклапа уз пословне и свечане стајлинге.

3. Сјајна ружичаста

Ако сте тип који воли природне нијансе шминке бирајте оне у нежним ружичасто-црвеним нијансама воћних бобица попут вишања и јагода. Нежне бобице суптилно боје ваше усне, па је одличан избор за "сваки дан" и обављање дневних обавеза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas