Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКАЊЕ

Трикови професионалних шминкера: Како да ТРЕПАВИЦЕ буду ГУШЋЕ, и како убрзати њихов раст

Током наношења шминке, највише пажње посвећује се управо очима.

1637491997_shutterstock_1008349849.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Професионални шминкери знају трикове како да трепавице буду гушће, заносније и лепше, и како да се подстакне њихов раст.

Нега трепавица

О трепавицама је веома важно бринути, баш као што бринемо и о кожи. Инвестирајте у квалитетан серум за раст и негу трепавица, редовно га наносите, а поготово пре наношења маскаре, како бисте постигли што беспрекорнији изглед.

Пронађите одговарајућу маскару

На бјути тржишту може да се пронађе изузетно велик број маскара различитих формула, зато је врло важно пронаћи ону која одговара вашем типу трепавица.

На пример, ако су ваше трепавице кратке, одаберите маскару чија је формула намењена продуживању, а ако су ретке, одаберите маскару која даје волумен. 

Такође, водите рачуна о четкици маскаре.

Прочитајте још: ЧИСТИ и ЈАЧА косу, а побољшава и њен РАСТ: Направите природни шампон који решава ТРИ проблема

Увијач за трепавице

Пре наношења маскаре, свакако се препоручује коришћење увијача за трепавице. Он ће трепавице савршено увити и визуелно их учинити дужима, а и ваше очи ће деловати веће и отвореније.

Наношење маскаре

За што бољи ефект, потребно је да маскару нанесете правилно. Након што извучете четкицу, одстраните вишак производа на њој.

Почните с наношењем што ближе корену трепавица, лагано њишући четкицу лево-десно пре него што је провучете према врховима трепавица.

Ако из прве нисте задовољни, поновите поступак још неколико пута. Разлика ће бити невероватна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas