Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Уз овај мали ТРИК имаћете ПРЕЦИЗНО нанет АЈЛАЈНЕР

Сви се мучимо са овим делом шминкања, а уз овај трик савладајте и препреку звану ајлајнер.

1598439703_Depositphotos_38655859_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

За многе је стављање ајлајнера једна од најтежих тренутака кад је реч о шминкању. Завршни моменат у шминкању вам увек упропасте криве линије. Упркос вашем труду, понекад и екстремном приступу (сећате се савета који укључују папирни селотејп?), линије ретко буду савршено извучене из прве.

Прочитајте још: Да ли знате РАЗЛИКУ између ТОАЛЕТНЕ ВОДЕ и ПАРФЕМА?

Па, професионални шминкери знају помало бизаран трик, али изгледа да ради боље него што звучи.

Дакле, потребни су вам само ајлајнер и мало огледало којем можете да мењате нагиб, долази у обзир и оно које носите у ташни.

Огледало ставите на нижи сточић, тако да гледате "одозго". Тако ћете моћи прецизније да одредите куда вучете четкицу, а затим јако скупите прсте на ногама и нанесите ајлајнер.

Прочитајте још: Помоћу ЈОГУРТА убрзајте раст КОСЕ: ОВЕ МАСКЕ СУ ПУН ПОГОДАК

Ако се питате какве везе имају стопала… Па, експериментално је утврђено да кад савијемо и стегнемо прсте на стопалима, умиримо остатак тела, нарочито шаке.

Захваљујући томе што сте поставили огледало на нижи сточић имате бољи преглед ситуације, а овај трик са прстима вам даје и "мирну руку", и ето савршене линије која уоквирује око и даје вашем погледу ноту заводљивости!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas