Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Зашто је ЦЦ крема најбоља замена за пудер током лета? Има три важна својства

ББ крема нашироко је популаран производ, а уз њу све чешће чујемо и о ЦЦ креми коју многи називају и модернизованим видом тониране креме

1655722306_profimedia-0281732931.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

ЦЦ крема има три својства креме за сунчање, подлоге и хидратантне креме у једном. Ова врста креме одлична је за покривање тамних флека и црвених мрља, као и уједначавање тена. Активни СПФ састојци штите кожу од оштећења од сунца, а ту су и састојци против старења, витамин Ц, пептиди и антиоксиданси.

Прочитајте још: Где се према правилу наноси ХАЈЛАЈТЕР? Заблистајте током летњих дана

Циљ ЦЦ креме је да се стопи са вашом кожом без ефекта маске.

Предности ЦЦ креме

Пре свега ова крема штити вашу кожу од штетних УВ зрака који могу да доведу до фотостарења. Сматра се лакшом "верзијом пудера", што смањује вероватноћу да ће вам зачепити поре. Уколико вам је потребно дневно уједначавање тена и изглед без шминке ЦЦ крема би у овом случају била ваш идеалан савезник, пише Хеалтхлине.

Добро је то што је ЦЦ крема углавном погодна за све типове коже. Има тенденцију да буде мање масна на кожи, што је разликује од ББ креме.

Прочитајте још: Колико често би требало да перемо ЧЕТКИЦЕ ЗА ШМИНКУ? Важно је за лепо и неговано лице

Како користити ЦЦ крему?

Да бисте користили ЦЦ крему, почните са кожом која је чиста и сува. Прајмер за шминку није неопходан испод ЦЦ креме, заправо може да спречи да крема упије и влажи вашу кожу. Прстима нанесите крему на лице. Обратите посебну пажњу на области које бисте можда желели да сакријете или исправите боју, као што су тамни кругови испод очију или флеке. Уколико вам је потребна већа покривеност преко ЦЦ креме можете да нанесете пудер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas