· · Коментари: 0

ЖЕНА СА НАЈЛЕПШИМ НОГАМА НА СВЕТУ: Према златном пресеку, згодна глумица је на врху листе (ФОТО)

Идеална дужина ногу је, према науци, 1,4 пута већа од горњег дела тела

1679822576_noge-naslovna-Profimedia.jpg
Фото: профимедиа

Глумица Мишел Киган има најсавршеније ноге на свету, по такозваном златном пресеку, пише "Тхе Сун".

Студија психолога са Универзитета у Ливерпулу и Универзитетског колеџа у Лондону открила је да је идеална дужина ногу 1,4 пута већа од горњег дела тела. Мишел Киган се може похвалити идеалном разликом у дужини ногу и торза.

На листи жена из света шоу-бизниса које такође имају савршене ноге по научним критеријумима нашла се и Кајли Миног.

Иако је ниска, ова 52-годишња певачица има невероватно дуге ноге, чак дуже од савршених пропорција.

На трећем месту је Викторија Бекам, чије су ноге, као што је то случај са Кајли, мало дуже од идеалне дужине у односу на њену висину.

На четвртој позицији је Рита Ора, којој су се и те како исплатиле интервенције да би изгледала привлачно. Осим помоћи стручњака за негу лепоте, Рита вредно и напорно тренира како би изгледала заносно.

На листи власница идеалних ногу нашла се и Никол Кидман (53). У односу на висину, њене ноге нису најдуже - Кајли Миног ју је претекла, али зато Никол нико не може оспорити сјајан изглед и у шестој деценији живота.

Алиша Диксон није стидљива кад је реч о показивању физичких атрибута, а како има готово савршене ноге не постоји ни разлог због ког би их скривала. Својевремено је понела титулу власнице најлепших ногу у Великој Британији.

Ласкаву листу затварају Аманда Холден и Кели Брук које се, попут осталих власница идеалних ногу из угла науке, могу похвалити завидним каријерама, специфичном лепотом и шармом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ