Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жена се ушуњала на Лондонску недељу моде носећи ВРЕЋУ ЗА СМЕЋЕ и КОРУ ОД БАНАНЕ (ФОТО)

Открила је како се ушуњала на Лондонску недељу моде носећи само отпатке

1646923712_london.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/EllieMarieTV
Oglas

Ели Мари Витби, из Ливерпула, дошла је на „смешну идеју“ за свој Јутјуб канал. Лондонска недеља моде се одржава у главном граду два пута годишње, представљајући стотине дизајнера глобалној публици.

Ели, која је раније успела да убеди своју маму да се обуче као Бигфут, рекла је да се радује изазову.

Успела је да уђе на догађај након што је позвала више зграда у Лондону и надала се да ће један дизајнер открити њихову тајну локацију. Рекла је за ЕЦХО: „Само покушавам да направим комедију и смешне изазове за свој садржај. Нешто лакомислено да насмеје људе и мислио сам да би ово била смешна идеја. У почетку је изгледало прилично страшно, провукао сам се кроз иглене уши и било је ужасно. Немам никакве уметничке и занатске вештине, али на крају сам успела да учиним да то изгледа упола пристојно.”

Прочитајте још: САМО ЗА ВИП КЛИЈЕНТЕ: Цеца прошетала са торбом од КРОКОДИЛСКЕ КОЖЕ, кошта невероватних 80.000 евра (ФОТО)

Ели је чак пронашла стару кору од банане на поду како би додала „изглед смећа“.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/EllieMarieTV

Она је рекла: „Од почетка се Лондонска недеља моде одржава у једној великој згради, али из безбедносних разлога, свака модна писта је премештена на тајну локацију. Провела сам цео дан са својим пријатељем у кафићу позивајући сваку зграду догађаја у Лондону. Многи дизајнери нису хтели да нам дају адресу јер нисмо били на листи, али један се зезнуо. Појавили смо се и мој пријатељ се претварао да је папарацо који ме прати."

Ели тврди да се „придружила реду“ и да је пратила девојку испред ње.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/EllieMarieTV

Јутјуберка је додала: „Већ су каснили са распоредом. Било је тако надреално искуство, бити уведен и седети тамо у врећи за отпатке. Једна жена ( за коју се касније испоставило да је уредница Лонсонског Вога) је на крају пришла до мене и питала нас да ли желимо да седнемо са њом на седишта у првом реду. Дефинитивно сам добијала неке осуђујуће погледе, али сам се осећала помало као славна личност."

Фото: Принтскрин/Јутјуб/EllieMarieTV

„Људи су одушевљени видеом. Моји фанови су рекли да им је ово омиљени."

„Увек сам волела да правим видео снимке и да се петљам са пријатељима и то је једноставно прерасло у нешто више, али ово сам урадио само из хира, никада раније нисам имала интерес да присуствујем Лондонској недељи моде, али сада јесам."

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas