· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

ЗИМСКИ ДЕТАЉ који ћете носити код куће и у изласку: "Невидљиви" аксесоар за сваку ЖЕНУ, идеалан за СВЕ ПРИЛИКЕ

Зимски дани праћени ниским температурама и леденим ветром могу да буду много пријатнији, нежнији и мириснији, а тмурне дане лако ћете разведрити уз мало љубичасте боје препознатљивог мириса!

1640765317_foto1.png
Фото: Abp

Лаванда је вековима уназад позната као чудесна биљка лековитих моћи. Названа још и „Медитеранском краљицом“ ова биљка је синоним за чистоту, спокој, женственост и смиреност.

Прича о бренду Abp почиње управо у једном посебном пољу лаванде у ком владају опојне мирисне ноте и магичне боје. Користећи ремек дело природе, органску лаванду као неизоставан састојак, A Botanical Philosophy је бренд које ће вам пружити незаборавно краљевско искуство. Надахнути мајком природом и њеним моћима, Abp на тржиште доноси четири нова производа уз које ћете имати прилику да осетите додир нетакнуте природе на својој кожи.

Фото: Abp

Стигли су снежни дани и ниске температуре, а то је само још један од разлога да својој кожи подаримо додатну негу и хидратацију. Ваш нови неизоставни део дневног ритуала постаће Abp крема за тело од органске лаванде која, захваљујући терапеутском дејству ове древне биљке, делује као природни заштитник ваше коже чинећи је меком свиленкастом. Уколико пак преферирате негу коже на уљаној бази, Abp уље за тело направљено од најквалитетнијих плодова лаванде биће ваш савезник ка вечној лепоти. Пружајући кожи потребну хидратацију, Abp уље поспешује тонус, а како се веома брзо упија можете га користити у било којој прилици – пре него што обучете вашу малу црну хаљину за излазак или омиљену пиџаму.

Фото: Abp

Abp је много више од производа за негу коже. Са искреном жељом да верујете у себе и волите своје најприродније ,,ја’’ овај бренд доноси потпуно нову филозофију када је у питању свакодневна нега. Мали цвет са собом носи велике моћи, те допустите да вас исцељујући мирис лаванде на јастуку успава сваку ноћ и пробуди свако јутро. Abp спреј за јастук поспешиће миран сан, док ће ваша кожа уживати у благодетима органске лаванде.

Фото: Abp

Краљица Abp козметичке линије јесте есенцијално уље органске лаванде. Као есенцијално, хранљиво, лековито и терапеутски природно средство, има небројене примене. Довољно је само 2 до 3 капи уља да испуните своју атмосферу врхунском мирисном нотом која подржава здраву, емоционалну равнотежу, смирује ум и помаже у обнављању духа. Закорачите у очаравајући свет ароматерапије природним, чистим и нерафинисаним етеричним уљем и дозволите да Вас освоји магија мириса и спокоја.

Фото: Abp

Откријте нову димензију лепоте и неге уз три мала слова која доносе велику магију лаванде.
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.