Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО

Зоранах понела ТРИ најтраженија модела шешира и показала како да их уклопите у свакој прилици! (ФОТО)

Шешир је ваш најбољи пријатељ током летовања.

1627717691_zorana.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ зораннах
Oglas

Зорана Јовановић, познатија као Зоранах, позната је као девојка која диктира модне трендове на Балкану. 

Многобројни пратиоци редовно посећују њену Инстаграм страницу како би се инспирисали.

Прочитајте још: Како се носи БЕЛО? Омиљена боја Џеки Кенеди, која ће вас учинити правом дамом! (ФОТО)

Шешири као спас на летовању

Током боравка на Ибици и Миконосу, Зорана је у потпуности прилагодила одећу врелој летњој атмосфери и углавном се ублачила у удобну одећу, ширег кроја у занимљивим, веселим дезенима.

Оно што је нама запало за око је неизоставни модни детаљ, без којег не можемо да замислимо лето - шешир.

Модна блогерка је понела три најатрактивнија модела за ово лето у различитим одевним комбинацијама, а како их је уклопила, погледајте на фотографијама испод.

На Миконосу је понела шешир који је уклопила са лаганим џемпером, у пастелној боји и Луј Витон папучама.

На Ибици су доминирали широки кројеви и егзотични дезени, па је шешир уклопила са панталонама и кратким горњим делом, који су чинили комплет.

У изазовном купаћем, Зорана је распалила машту пратилаца који су одушевљено коментарисали затегнуто тело. Свој заводљив изглед је одлучила да зачини детаљем у виду качкета-шешира, који је посебно тражен модел овог лета.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas