· · Коментари: 0
САВЕТ

Ако ове ТРИ ствари нађете на улици, заобиђите их јер доносе НЕСРЕЋУ

Према feng shui веровању, постоје ствари које никако не смемо уносити у кућу, ако их нађемо на улици.

1632492264_girl-1026246_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Сигурно ћете се обрадовати ако на улици нађете новац или накит. Међутим, према feng shui веровању, такве ствари треба заобићи, јер могу да нонесу несрећу.

Feng shui начела базирају се на енерији, коју чак и предмети могу да упију од претходног власника, и то посебно ако су израђени од метала или дрвета.

Прочитајте још: ПЕТ кућхих навика које скоро СВИ чинимо, а привлаче ЛОШУ енергију и утичу на ФИНАНСИЈЕ

Стога, ако на улици пронађете неки предмет који вам је допадљив и за који мислите да ће вам донети срећу, боље је да га заобиђете, јер је то у већини случајева заправо лош знак, а посебно је важно да такве предмете не уносите у дом, како не бисте нарушили складност и благостање.

Ово правило посебно се односи на предмете као што су новац, огледало и накит.

Новац

Према feng shui веровању, метални ситан новац, као и новчанице од папира могу да упију енергију особе која их је последњи пут држала у рукама. Сматра се да уколико пронађете новчић на улици да је то срећа, али заправо тај новчић је извор непознате енергије, коју сигурно не желите у свом дому.

Уколико ипак одлучите да га узмете, онда га потрошите на нешто безначајно јер лако стечен новац треба лако и потрошити.

Огледало

За огледало се одувек веровало да доноси године несреће, посебно када се разбије. Засигурно је да овај предмет емитује одређену енергију, а по feng shui начелима постоје посебне смернице за то где огледало треба позиционирати у дому, како не би привлачило лошу енергију.

Уколико пронађете огледало на улици, немојте га уносити у свој дом, јер то може нарушити енергетско поље, ако се узме у обзир то да је пронађено огледало већ упило енергију претходног власника.

Накит

Сматра се да накит изузетно упија енергију власника, посебно када је од злата или сребра. За почетак, то би могао да буде породични накит који се преносио са генерације на генерацију, упијајући сваки пут све више и више нове енергије.

Иако за неке људе накит представља амајлију, па се верује да доноси срећу, он заправо може бити извор негативне енергије. На пример, бурме се често бацају када дође до краха брака, и у случају да пронађете туђи прстен, никако га не узимајте и не уносите у свој дом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.