Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Дизајнери ентеријера истичу ЧЕТИРИ СТВАРИ на које треба да обратимо пажњу приликом УРЕЂЕЊА ДОМА

У дизајну ентеријера, као и у многим областима, трендови долазе и одлазе. Неки стилови остају класика која не пролази, а већина ће ипак бити замењена.

1617716135_Depositphotos_202831606_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим, постоје нека правила у дизајну ентеријера која дизајнери поштују без обзира на време.

Које грешке не би требало да правимо?

Величина тепиха

Тепих често купујемо на крају и не гледајући много како се слаже са остатком ентеријера. Важно је да не буде премала за простор, а ни превелика. Треба да буде величине која одговара и величини намештаја или је за нијасу већа, никако мања.

Прочитајте још: ЦРНУ кухињу желе све домаћице, али избегните грешке које воде до нежељеног утиска ПЕЋИНЕ

Претеривање са намештајем

Дешава се да када нам се у салону допадне неки комад намештаја купимо јер нам се свиђа без размишљања о томе да ли нам је заиста потребан. Превише намештаја "гуши" простор. Дизајнери истичу да када нисте сигурни увек бирате минимализам, боље је мање него више.

Завесе

Обратите пажњу на дужину завеса. Често се дешава да су завесе погрешне дужине. Избегавајте оне које су исте дужине као висина прозора. Завесе би требало да падају до пода, овај детаљ чини велику разлику када је реч о целокупном изгледу собе.

Прочитајте још: Боје које по фенг шуију доносе лошу енергију: Никако ЦРВЕНО у купалиту, а кухињу офарбајте у ОВЕ боје

Слике

Уметничког дела попут слика на зиду требало би да се налазе у нивоу очију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas