· · Коментари: 0
САВЕТИ

Фенг шуи каже: Добро бирајте боје за УЛАЗНА ВРАТА јер она много казују о вашим жељама! (ФОТО)

Ево правог начина да повећате привлачност вашег дома.

1617039697_door-1182969_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Фенг шуи се са кинеког преводи као "ветар" и "вода". То је древна кинеска пракса која нуди смернице како живети у складу са природом. Када живимо у складу са светом природе, наш живот цвета и можемо видети лепоту око себе.

Прочитајте још: Боје које по фенг шуију доносе лошу енергију: Никако ЦРВЕНО у купалиту, а кухињу офарбајте у ОВЕ боје

Један од најважнијих делова куће су улазна врата. Према фенг шуију, улазна врата називамо "устима ки". Ки је универзална енергија животне снаге, тако да су улазна врата главни портал у којем можемо добити позитивну енергију и добре могућности. Предња улаз такође симболизују ваше лице свету, како вас други виде или њихов први утисак о вама, пише "Реал Симпле".

Прочитајте још: Штрикани табуре, јастук, подметач... Небо је граница!

Ево које су боје најбоље за улазна врата, према фенг шуију.

Ватрено црвена

Црвена је вероватно најпопуларнија боја за улазна врата инспирисана фенг шујиом. По овој пракси црвена боја представља срећу, заштиту и ватрену енергију. Аспект ватрене стихије може вам помоћи да се истакнете, будете виђени и унесете инспирацију у дом.

Земљани смеђи или жути

Смеђа и жута су боје повезане са елементом земље, који се односи на бригу о себи, утемељеност и подршку вашем укупном благостању. Ове боје су одличне за улазна врата ако желите да у свој дом унесете више стабилности и смирености.

Пригушене сиве или беле

Сива или бела су боје металног елемента. Енергија метала призива прецизност, лепоту и елеганцију. Сива такође има додатну предност позивања људи да нас подрже, док бела подстиче радост.

Црна

Водени елемент повезан је са дубоком мудрошћу и повезан је са црном бојом, па чак и врло тамним поноћним блузом. Поред тога, ове тамне боје боје можете користити за своја улазна врата са намером да упијете и привучете позитивну енергију и просперитет за вас и вашу породицу.

Вибрантно плава или зелена

Блуз и зеленило представљају енергију дрвета у фенг шуија. Дрвени елемент подстиче раст и негује љубазност и флексибилност. Живахне боје елемената од дрвета такође уносе животну енергију и могу подићи ваш дом.

Запамтите, одаберите боју и намеру која вам одговара. Може бити било које нијансе, од бледих до дубоких нијанси. Кључно је пронаћи ону коју волите и која одговара вашем дому!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.