Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фенг шуи правила: Сат никако не би требало постављати на ова два места у кући

Ако га поставите на погрешно место, може ометати циркулацију позитивне енергије у дому

1683536470_shutterstock_1780254536.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви знамо да постоје фенг шуи правила, али многи од нас не знају шта она значе и која су. Наравно, све зависи од тога шта желите, али уколико вам је циљ да у свој дом привучете срећу и позитивну енергију, онда би, између осталог, обавезно требало да обратите пажњу на које место у кући ћете поставити сат.

Сат је, уколико нисте знали, битан симбол и означава кретање, промену и акцију.

Прво и основно правило је да се сат поставља у просторију која је прометна или у којој има највише активности. Таква је дневна соба где укућани највише комуницирају и где проводе највише времена.

Такође, добра опција је да се сат постави у радној соби или канцеларији. Корисно је да имате сат који ће показивати колико времена сте провели у раду.

На једном месту никако није добро да држите сат: у спаваћој соби. Та соба служи искључиво за одмор, као и постизање сексуалне енергије, где је време најмање битно. Најбоље је сат да поставите у дневну собу или посебну просторију, где ће сви, па чак и гости, моћи да га виде.

Сат никада не стављајте на зид наспрам улазних врата. На истоку, према Фенг шуи традицији, главни елемент је дрво. Зато се никада на зидове не стављају сатови који су направљени од метала, а најбоље замене су им они од дрвета, камена или пластике.

Ипак, постоје и места где је, према фенг шуи правилима, добро држати сат. То су дечија соба, као и соба код беба зог храњења. Најбоље је да користите само сатове које немају клатно или звук, него дигиталне.

Код старије деце, сатови се користе да деца не закасне у школу, па је добро да један такав поставите у њиховој соби. Набавите неки сат лепог дизајна. Сатови који су украшени сликама четири годишња доба, или који показују сунце и месец, дан и ноћ, су одлична комбинација за привлачење позитивне енергије код деце.

Не чувајте покварене сатове или без батерије. Према фенг шуи обичајима, покварени сатови доносе лошу и блокирану енергију у дом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas