Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ ПРАВИЛА: Ствари које треба да промените да би привукли позитивну енергију

Фенг шуи стручњаци саветују да промените следеће ствари у свом дому како би привукли благостање

1683723261_feng-sui-stan.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако желите да у вашем дому влада благостање и позитивна енергија, време је за ових пет промена.

Ногице од намештаја на тепиху

Дневна соба је место у вашој куц́и где сви седе заједно да проведу неко квалитетно време. Стога, намештај у вашој дневној соби треба да буде постављен тако да подржава лаку и јасну комуникацију. Избегавајте постављање на тепих.

Не скупљајте ствари као хрчак

Никада не скупљајте нежељене ствари. Вишак свега је лош, а исто правило важи и за нежељене и претрпане ствари. Сваких неколико месеци, морате бацити све нежељене ствари из свог дома или канцеларије јер оне делују као препрека правилном току богатства и просперитета.

Насмејани Буда

Сви знамо да је Буда који се смеје познат по својој веселој и срец́ној природи. Када је постављен у правцу истока или окренут према улазним вратима, Буда који се смеје доноси богатство и срец́у.

Редовно заливајте биљке

Ако биљке у башти испред ваше куц́е умиру, схватите то као упозорење и учините нешто по том питању. Запамтите, ако волите природу, она ц́е вам узвратити љубав. Можете почети са малим променама као што је заливање биљака сваки дан, промена тла или додавање новог цвец́а. Такође, морате очистити стазу која води до главне капије ваше куц́е.

Бамбус

Биљка бамбус је још један фенг шуи предмет који позива на срец́у, богатство и позитивну енергију. Поставите га у правцу југоистока да бисте привукли новац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas