· · Коментари: 1
УРЕЂЕЊЕ

ГРЕШКЕ које смо сви бар једном направили у уређењу дома (ФОТО)

Ових пет грешака нашу кућу може учинити мање пријатном.

1605862507_gagagag852.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / виллариарвеиен •

Угодан дом је попут мелема за нашу душу. Међутим, код уређења и украшавања може се догодити да делује хладно и неудобно. Разлог за то су неке грешке које правимо при уређивању дома.

1. Празни зидови 

Није важно за које ћете се стил уређења одлучити - зидови не смеју да буду празни! Чак и код модерних минималистичких уређења не смеју на зидовима да недостаје слике или украси. 

Ако не волите много украса, одаберите једну ефектну - и просторија неће иће изгледати празно!

Прочитајте још: Одржавање ствари ОД ВИСКОЗЕ: Како да буду као нове

2. Нема собних биљака 

Дејство собних биљака се често подцењује, а то је један од најједноставнијих трикова да се простор у трен ока учини лепшим. 

Биљке ће унети живот у просторију!

3. Недостатак тексилне декорације

Што је мање "текстила" у просторији, дом делује неудобније. Наравно, то не значи да је потребно да кућу претрпавамо теписима, јастуцима, али понеки комад неће штетити.

Прочитајте још: Агресивне боје намештаја, бели теписи...Ово су НАЈВЕЋЕ ГРЕШКЕ при уређењу дома

Најбоље је одабрати јастуке или тепихе у једној нијанси како би се комади боље уклопили!

4. Недостатак лампи

Није битно да ли се ради о кухињи, дневној соби, спаваћој соби или купатилу: можете све ове просторије украсити лепим лампама, лампицама и свећама. Они ће увеће дати осећај топлоте и пријатне атмосфере у просторији.

5. Једнобојни зидови

Само бели зидови у великим просторијама, попут спаваће и дневне могу да делују хладно и стерилно. Како бисте направили пријатнију атмосферу, најбоље је да комбинујете, па тако неке површине обојте другом бојом. Наравно, то не морају да буду нападне боје: довољан је нежни сиви или беж тон, како би се створио осећај удобности.

Прочитајте још: Са ДОМАЋИМ спрејом за прашину, кућу ћете брисати троструко ређе (РЕЦЕПТ)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.