Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХИТ РЕШЕЊА У ЕНТЕРИЈЕРУ: Сви желе црну расвету и фото-тапет на целом зиду

Свако време доноси трендове које прихвата много људи. Тако стоје ствари и када је реч о ентеријеру, а на то мало утиче и понуда у радњама. Неки трендови су веома лепи, а неки практични. Ово је 9 најпопуларнијих решења у ентеријеру.

1716030982_GHGHG.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Постоје неки трендови у уређењу ентеријера које већина људи прихвати, па већина станова и кућа личе. Тако је било увек. Уколико желите да будете у тренду или пак да избегнете оно што се тренутно може видети у сваком другом стану или дугој кући, ово је листа најпопуларнијих решења у модерном ентеријеру. То је оно што људи најчешће желе да виде у свом дому, а на вама је или да пратите или да не пратите моду. Чињен ица је да су неке од ових ствари супер.

Црни акценти

Тешко је не приметити популарност црне боје у модерним ентеријерима. А ако су црни зидови избор за храбре, црни акцентни су масовни хит. Црне водоводне инсталације, црни уређаји, црне утичнице и прекидачи. Практични,  импресивни, ефектни и елегантни.

3Д расвета

Уградна или 3Д расвета није доступна само када се постављају спуштени плафони. Сада можете да се поигравате ЛЕД траком - за стварање 3Д ефекта и лед лајсном за ефекат плутајућег плафона.

Расвета на шинама

Расвета на шинама је хит већ неко време и остаје у тренду. Расте популарност белих шина јер неки дизајнери сматрају да изгледају боље на белој површини плафона, посебно када су у питању масивне лампе. Али сте уморни од система шина, размислите о опцији са жичаним лампама причвршћеним на зидове.

Фото-тапет

Да тачно. Мада, овде је вредно појаснити - тапета није у уобичајеном смислу, већ фото тапета широког формата са дизајнерским цртежима. Ово је уобичајена опција декорације за сваки животни простор. Када се користе као акцентни уметак, изгледају добро и не испуњавају цео простор. Ова опција је јефтинија од ербрашинга, а лако их је заменити, чак и сами.

Топли зидови

Многи дизајнери промовишу идеју топлих зидова - вертикалну уградњу грејног кабла или простирке за подно грејање у зид. Решење није најекономичније за потрошњу енергије, али уклапа се у минималистичку естетику. Важно је само да запамтите места где жице пролазе и унапред означите сигурне тачке за вешалице и сушаче.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas