· · Коментари: 0

Искористите винске ЧЕПОВЕ: Три ЈЕДНОСТАВНЕ и креативне идеје (ВИДЕО)

Вино је једно од омиљених пића широм света. А када га искапите до дна, искористите чепове на креативан начин.

1632215873_pjimage--1-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Jутјуб/ Craft Bazaar

Представљамо вам три једноставна начина да направите симпатичну декорацију за дом.

Прочитајте још: Једноставно, а ДЕКОРАТИВНО: Направите ЕЛЕГАНТНЕ САЛВЕТЕ у три корака! (ВИДЕО)

Рустични послужаоник

Узмите стари послужаоник са мало већим страницама. Најбоље је да буде у некој боји која ће најбоље ићи уз боју пампура (боја шампањаца, златна, крем, бела). Лепком премажите једну страну пампура и једноставно налепите за плочу послужаоника. Ређајте густо, док се не испуне све рупице. Оставити да се осуши 30 минута.

Украс за полицу 

Узмите округле украсе за јелку и пажљиво лепите дно пампура, један по један. Требало бисте да добијете облик попут бодљица јежа. Можете их префарбати спрејем, како бисте савршено уклопили са својим ентеријером ове једноставне, а ефекне украсе.

Посуда за оловке и ситнице

Већу конзерву (најбоље она у којој се продају различити компоти) очистите и скините омот. Када се добро осуши, лепите бочно (укруг)  чепове од вина. Оставите да се добро осуши. Можете користити овај украсни држач и за кухињски прибор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.