Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Како да МАЛИ СТАН изгледа пространо и веће? Примените ових 6 ЈЕДНОСТАВНИХ савета (ФОТО)

Посебан акценат стављамо на уметнине, јер иако можда живимо у малом стану, ипак постоји начин да га оплеменимо уметничким делима на прави начин.

1604072613_Depositphotos_156081362_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Идеја је била да обезбедимо што више слободног простора у малим становима, а оснивач онлине галерије и арт стручњак Цхелсеа Неман Нассиб нас саветује како да на што једноставнији то решимо. 

1. Упечатљив детаљ

Уметничка дела схватите као нпр. статмент детаљ на вашој одећи! Другим речима, бирајте минималистички, али функционалан намештај, а мало драме ћете унети сликом интезивних боја или необичном склулптуром. Доминантна и колористичка дела се идеално слажу са једноставним намештајем, тврди Цхелсеа Неман Нассиб. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

хаппy сундаy фром мy цоуцх 🖤

Објава коју дели бри емерy / десигнловефест (@десигнловефест) дана

2. Танки рамови

Ако живите у гарсоњери или једнособном стану, можете га слободно да уживате у уметнинама, а Нассиб предлаже да опремите један зид уметничким фотографијама и сликама. И обавезно, бирајте мање формате, али дискретних рамова, јер ћете спречити пренатрпаност на зидовима.

Прочитајте још: Шта треба да очистимо ПРЕ ДОЛАСКА ЗИМЕ, а одлажемо током целе године

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мондаy 💙. | #Реграм: @мyсцандинавианхоме

Објава коју дели ЕЛЛЕ Децор (@елледецор) дана

3. Пропорција

Дело за које сте се определили мора да буде пропорцијално простору у којој се налази. Не сме да доминира, "сакрива" друге предмете и намештај или да  беспотребно и нефункционално заузима простор и није у доносу са осталим стварима. 

Прочитајте још: Од сада сваки ћошак ће бити доступан: ОВАЈ ПРОИЗВОД више нећете бацати након употребе

4. Неутралност

Једнобојни зидови, светлих боја, бели или беж намештај са по неким интезивнијим акцентима су иделани за мање просторије. На тај начин собе ће деловати светлије и пространије. 

Прочитајте још: Жута је у тренду! Ево зашто стручњаци тврде да један зид ОФАРБАТЕ У ОВУ БОЈУ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фром wхере wе'д ратхер бе. #Мондаy #ТаппанИнСиту

Објава коју дели ТАППАН (@таппанцоллецтиве) дана

5. Вертикала

Када будете стављали слике или керамичке украсе на зид, поставите их вертикално! На тај начин, ствара се илузија висине и простор се чини већим и вишим.

Прочитајте још: Ове ствари склоните са радне површине у КУХИЊИ: Отежавају чишћење и праве неред

6. Мали експеримент

Слике или украсну карамику, ако не желите да ставите на зид, можете да окачите на врата или прозор. Урамљене фотографије већег формата можете да положите на зид и тако с времена на време да преместите из једне у другу собу.  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas