· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Како да сакријете ДАСКУ ЗА ПЕГЛАЊЕ? Два решења која максимално штеде простор (ВИДЕО)

Даска за пеглање је један од најомраженијих предмета у кући због своје гломазне конструкције.

1621502222_500.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ мајсторскооко

Колико пута сте се изнервирали при самој помисли на извлачење даске за пеглање и њено постављање у соби. Заузима превише простора, гломазна је и сваки пут мора да се враћа на неко завучено место, како не би наруживала изглед собе.

Прочитајте још: ЛУДИЛО ОД КРЕВЕТА! Комад намештаја који је залудео свет! (ВИДЕО)

Дизајнер ентеријера са Инстаграм профила мајсторскооко, понудио нам је два решења како да сакријемо даску, а да ипак буде лако доступна када нам затреба.

Фиока са уграђеном даском и огледало са тајном преградом су креативна решења која свако може да угради у својој кући.

Прво решење

Постоје даске за пеглање које се савијају при средини и могу да се ушрафе у фиоку. Направите (или одаберите већ постојећу) фиоку у коју ћете поставити даску која се савија. Када извучете фиоку, једноставно расклопите даску преко ње и решен проблем. Када завршите са пеглањем, једноставно је спакујте назад у фиоку. Ово је идеално решење за уштеду простара и учиниће да вам простор увек изгледа уредно, без нежељених предмета.

Како то изгледа, погледајте на снимку испод.

Друго решење 

Направите на зиду оквир у који може да стане даска, усправно, тако да са спољашње стране може да се стави клизно огледало. Даска се извлачи по једноставном принципу: огледало померите у страну и спустите даску.

Прочитајте још: ЈЕДНОСТАВНО решење за одлагање тигања уз максималну ИСКОРИШЋЕНОСТ простора! (ВИДЕО)

Како изгледа ово огледало са тајном преградом, погледајте на снимку испод.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.