Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Корак до породичне идиле

Приликом уређивања вашег дома сређивање трпезарије зна да одузме много времена

1668072206_00-NOVOSTI-NASLOVNA.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Како бисте креирали топао и пријатан амбијент за свакодневна породична окупљања, пожељно је да сваки комад намештаја бирате са пажњом. Постоје одређена правила за сређивање трпезарије, али без обзира на величину, савршено организована трпезарија треба да има довољно простора за кретање. Централни део просторије је трпезаријски сто, па нађите модел који се најбоље уклапа, свакако је велики избор столова различитих величина и облика.

Понекада и један комад намештаја може да да идеју за организацију ентеријера и повезивање две просторије, а  то су најчешће витрина или комода. Витрина ВАЛЕНЦИА 2К ВС2 у комбинацији декора артисан храста, опак беле и беле мат фолије, дизајнерски је привлачно решење за уређење дневног боравка, али и трпезарије, које даје топлију естетику ентеријеру. Припада истоименом систему елемената ВАЛЕНЦИА, који одликује функционалност и практичност којој доприноси, а поседује и могућност уградње ЛЕД расвете, што је чини додатно атрактивном. Предност су затворене стаклене полице, које би биле савршене за декоративне детаље, док доњи сегменти витрине могу послужити као простор за складиштење разних потрепштина.

Фото: Форма Идеале

Уз витрину би се савршено уклопио и трпезаријски сто М328, израђен у дрво декору, заједно са трпезаријским столицама С573.

Уколико је трпезарија веће квадратуре, у обзир долази и већи сто са опцијом проширења радне површине, а одличан избор је трпезаријски сто ОСЦАР, у артисан храст дезену. Трпезаријске столице ДЦ-232 са штофом у боји песка, као и ногарима у црној металној конструкцији сјајан су додатак.

Љубитељима комбинације дрво декора и црних детаља допашће се комода ЛАЗИО 3К3Ф из истоимене колекције, у декору артисан храста и декоративних детаља у виду металних окова, која ће се уклопити у остатак амбијента. Уз пар декоративних елемената, попут црног елегантног свећњака и чинија за сервирање, заокружићете један сјајан стилски опремљен амбијент.

Фото: Форма Идеале

Уколико је ваша трпезарија, пак, мање квадратуре, сваки њен део је јако важан, као наравно и немештај који би се ту нашао. Веома практичан комад намештаја је комода ДУЕРО 5Ф 90, која је поред трпезарије пођеднако погодна и за опремање предсобља или спаваће собе. Дизајнирана је са пет пространих фиока и израђена у више дезена, како би се по било ком сегменту уклопила у сваки простор или кутак коме је потребна. Изнад комоде би се идеално уклопила једна од зидних полица у дрво декору, као још један практичан елемент овог амбијента, а може да послужи за одлагање књига или других декоративних ситница.

Трпезаријски сто ДОМУС у комбинацији артисан храста и црног дезена и трпезаријске столице ХТЦ-316 у браон штофу савршен су спој овог амбијента, а дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да га додатно обогатите декоративним комадима, попут подне лампе САНДРА, или вазе са увек атрактивним пампасом.

Фото: Форма Идеале

Надамо се да сте инспирисали да ове јесени кренете са преуређењем трпезарије, која је омиљени део дома сваког члана породице. Пратите наше савете и уживајте у сваком моменту уређења, како бисте променама унели нову енергију и хармонију у ваш дом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas