Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Место идеалних укуса

Време ручка је традиционално време када се породица окупља. Иако важи правило да је кухиња срце сваког дома, трпезарија је место где се пробају све те ђаконије и ужива са пријатељима кад год је то могуће

1675936355_00-Naslovna.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Управо из тог разлога, многима је и омиљено место у дому. Пространа трпезарија савршених димензија пружа комфор који свакако значи, али и мале квадратуре могу бити забаван изазов за поставку и уређење ентеријера. Када је реч о пространијим трпезаријама, оне остављају места и за многа друга дизајнерска решења.

Трпезаријски сто М327 можете комбиновати са трпезаријским столицама С573 и С627 у беж штофу, а поставку у самом централном делу учините занимљивом тако што ћете уместо класичног додавања још пар столица додати трпезаријску клупу у истој боји штофа. На тај начин од различитих комада намештаја истих дезена и обрада добијете јединствени кутак за уживање са најдражима.

Фото: Форма Идеале

Поред ових стандардних комада намештаја, у већим трпезаријским просторима обично остаје доста додатног места и за интересантне, али пре свега функционалне, комаде намештаја за одлагање. Уз комбинацију комада из колекције КОРА у белој боји – угаоне витрине, угаоне комоде, стандардне комоде или отворене полице, у зависности од доступног простора, добија се једна сведена целина савршено уклопљеног трпезаријског амбијента.

Концепт отвореног простора у дому добија на популарности последњих година због свог беспрекорног изгледа и пространости. Овакви распореди изгледају лепше и уређеније за око, а одсуство преградних зидова помаже у уштеди простора, чинећи да соба изгледа широко и без нереда. У том случају, једно од решења може бити трпезарија у наставку дневног боравка, као и комбинација са неким од система елемената који би се савршено уклопили уз одабир комада трпезарије у истом декору.

Фото: Форма Идеале

Као главне елементе можете одабрати трпезаријски сто ОСЦАР, у комбинацији са трпезаријским столицама ДЦ-232, а витрине АНДОРА ПОП 2К1Ф и АНДОРА 2К ВС2 могу бити сјајан додатак, притом су веома функционалне и практичне за складиштење. Отворене полице на елементима из система могу бити идеално место за омиљене књиге или успомене у виду фотографија, док су затворени делови идеално место које увек недостаје за још неке ствари и ситнице. Амбијент ће на најбољи начин освежити и употунити удобна фотеља ЦУБА атрактивног и модерног дизајна.

Још једно модерно решење, које је уједно елемент који одваја кухињу од остатка просторије, али је и сам користан у виду мини трпезарије, јесте поставка барског стола. За веће просторије може бити помоћни елемент, док је за мање идеално решење за брзи доручак или кафу пре изласка из дома, а притом штеди простор.

Фото: Форма Идеале

Барски сто ДС-6094-WТ поред своје стандардне намене садржи и додатне полице за одлагање тањира, чаша или боца омиљеног пића. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да са њим уклопите барску столицу БЈ-007, а за остатак амбијента у виду дневног боравка можете одабрати двосед НИЦА у плавом штофу, уз клуб сто БАYОННЕ који има две полице и веома је функционалан.

За које год дизајнерско решење да се одлучите свакако ће бити модерно и практично, а водите се тиме колики простор вам је на располагању за трпезарију, као и да се уклопи у остатак амбијента. Можете свакако комбиновати различите елементе, како бисте добили вашу савршену комбинацију за трпезарију какву сте замишљали.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas