Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Најбоље боје за РАДНИ ПРОСТОР: Повећајте продуктивност

Направите окружење радног простора које вам прија.

1646742864_workplace-ge720ad7a7_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Није лако бити добро концентрисан кад год је то неопходно. Један од начина да себи помогнете да добијете праву енергију и простор јесте да имате окружење које вас подржава. Коришћење фенг схуи-ја може вам помоћи да дизајнирате простор за рад који вам омогућава да испољите најпродуктивнијег себе.

Уређење радног простор

Без обзира да ли имате засебну собу коју ћете користити као кућну канцеларију, или сте направили кутак у некој другој просторији, можете да примените неколико принципа.

Једноставан, а ефикасан начин је боја. Ако сте спремни да почнете да се играте са бојом у простору и желите нову енергију, ево неколико боја које добро функционишу у канцеларијском окружењу.

Бела

Бела је повезана са металним елементом у систему боја пет елемената, а овај елемент се односи на продуктивност. То такође има везе са вашим креативним резултатом и способношћу да завршите пројекте. Ако имате проблема са одлагањем или ако вам је тешко да завршите ствари које започнете, бела ми могла да дода оно што вам недостаје.

Прочитајте још: Да ли знате како се ПРАВИЛНО ПОСТАВЉА СТО? Битан је распоред сваког елемента (ВИДЕО)

Сива

Налази се између беле и црне, а такође има квалитете металног елемента. Светлија, хладна сива доноси сличну енергију белој, што је чини још једном сјајном бојом за унапређење продуктивности. Топлија сива са смеђим нијансама је земљанија и донеће мирнију, стабилнију енергију. Додавање сиве је један од начина да позовете више корисних људи у радни живот.

Браон

Браон је повезана са елементом земље у систему боја од пет елемената. Елемент земље значи стабилност. За овај елемент везују се различите нијансе браон, као и други земљани тонови. Ако сте склони да се осећате узнемирено или забринуто док радите, додавање елемента земље може да вам помогне да радите са више лакоће, пише Тхе Спруце.

Црна

Црна је повезана са елементом воде, још једним од пет елемената. Вода значи мудрост и сврху. Елемент воде и црна такође су уско повезани са каријером. Ако осећате да вам недостаје јасноћа у вези са каријером или сврхом у животу, покушајте да додате мале количине црне канцеларијском простору.

Жута

Попут браон, жута је повезана са елементом земље. Жута значи енергију сунца и осећај радости. Ако жудите за више лакоће и хармоније, права је боја за вас.

Прочитајте још: Једноставно, а ДЕКОРАТИВНО: Направите ЕЛЕГАНТНЕ САЛВЕТЕ у три корака! (ВИДЕО)

Зелена

Зелена је повезана са дрвеним елементом у систему боја од пет елемената. Дрво је повезано са растом и деловањем. Ако осећате да је у вашем пословном простору ниска или спора енергија, повећање енергије дрвета додавањем зелене боје додаће виталност.

Црвена

Црвена је веома моћна и повољна боја у фенг схуи-ју. Повезан је са елементом ватре. Ако је енергија у вашој канцеларији „искључена“ и морате да промените своју срећу, додајте мало црвене боје, али само мало, као минимални декор.

БОНУС ВИДЕО

 



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas