Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Не свиђа вам се досадан изглед вашег ФРИЖИДЕРА? Обложите га ТАПЕТОМ ПО ЖЕЉИ! (ВИДЕО)

Најчешће фрижидере налазимо у досадним бојама попут беле и сиве које су по неком правилу основне боје када је бела техника у питању. Међутим, то не мора бити тако. Можете направити изглед какав желите за ваш фрижидер, а ми вам откривамо како.

1650632501_tapeta.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Алеxандра Гатер
Oglas

Ово је једноставан пројекат који неће коштати много, а промениће знатно изглед ваше кухиње и унети живост у њу. 

Прочитајте још: Како да се ослободимо ВЛАГЕ И БУЂИ? Једноставно решење за чест проблем током зиме (ФОТО)

Оно што вам је потребно за овај подухват су: 

  • тапете
  • метар
  • мали нож
  • маказе

Прво очистите и припремите спољашњост вашег фрижидера. Папир пријања равномерније када се лепи за чисту, глатку површину. Затим измерите и исеците тапету. Већина тапета налази се у дугим ролнама, тако да ћете морати да је лепите хоризонтално. У зависности како купите тапету, сами процените начин на који је најбоље да је лепите. Измерите и исеците комад да буде мало дужи од предњег дела фрижидера. Одлепите лепљиву подлогу са тапете, држећи комад затегнутим. Водите рачуна да изгладите све боре. 

Затим користећи мали помоћни нож, полако и пажљиво исеците праву линију од врха тапета до самог левог угла врата фрижидера. Када направите овај рез, једноставно преклопите леву ивицу папира и залепите је на страну врата. Следеће ћете желети да направите сличан рез у горњем десном углу. Када су обе стране врата фрижидера прекривене тапетом, можете савити горњи део тапете и глатко га залепити на врх врата фрижидера. Додатни језичци са обе стране ће се преклопити и залепити за врх врата - слично као умотавање поклона. Користите помоћни нож да одрежете вишак папира.

За крај, изрежите око ручке. Ако је квака на вратима вашег фрижидера на предњој страни врата, можете је уклонити пре лепљења тапета, а затим је поново причврстити када завршите. Међутим, ако је ваша ручка са стране врата, једноставно користите свој мали нож за прецизно сечење око ручке.

 

Креативно, ефектно, а лако, зар не? 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas