· · Коментари: 0
промо

Никад лакше до испуњеног дана

Уређење ентеријера током јесени може бити право уживање

1667471372_00-NOVOSTI-NASLOVNA.jpg
Фото: Форма Идеале

Не морате бити професионалац, довољно је да желите да унесете нове тонове у кухињу, спаваћу собу, трпезарију, у све просторије које чине ваш дом. До јесењег амбијента можда је и најлакше доћи, јер се ништа тако лепо не слаже као земљани тонови. Освежите дневну собу раскошном гарнитором коју ћете украсити црвенкастим јастуцима. Гледајте омиљени филм испод најмекшег вуненог покривача са флоралним дезеном. Уживајте, заједно са вашим намештајем, у богатству боја које јесен нуди.

Уколико у вашем дневном боравку има довољно природне светлости и одлучили сте се да акцентни зид буде у смелијој тамној нијанси, предлажемо да одаберете тапету са флоралним принтом, пазећи да сам дизајн  патерна не буде сезонски. Можете одабрати тапете са листовима у боји старог злата на тамној позадини, чији дезен лако можете имплементирати уз било који одабир намештаја и сезонску декорацију.

ТВ полица ORENSE, у декору артисан храста и црне, модерно је решење које се одлично уклапа у сваки амбијент, као и уз сваку сезонску декорацију. Не заузима ни много простора, па је одличан избор за акцентни зид који неће пуно прекрити, а додаће му потребну равнотежу својим једноставним дизајном и линијама.

фото: Форма Идеале

У случају да нисте сигурни да је слика у раму прави избор уз шарену тапету, сигурно решење биће декоративно огледало, попут атрактивног сета огледала. Огледало је увек потребно у дому, поготово уколико је мањих димензија и практично да не заузима превише простора. Како су заобљена огледала изузетно атрактивна у амбијентима дома, поред практичности треба истаћи и њихову естетику, а сет од три огледала различитих димензија, која се међусобно идеално уклапају и која су део једне веће целине, идеално је решење за ваш животни простор.

Флорални принт можете комбиновати и у виду текстила, попут постељине на кревету. Не бојте се да мешате флорални принт уколико имате неки патерн на тепиху. Важно је само да водите рачуна да или патерн на тепиху или флорални дезен на постељини буде мањег контраста. Постељину у флоралном дезену можете комбиновати како са једнобојним декоративним прекривачима и јастучницама, попут прекривача и јастучнице DIAMOND, тако и са јастучницама са натписима, или чак са крупним туфнама, попут јастучнице POLKA.

Фото: Форма Идеале

Елеганцији простора којим владају неутралне боје доприноси најбоље комад намештаја у некој јаркој боји, па ваш избор може бити фотеља BRIŽ у жутој боји, уз коју се савршено слажу поменути декоративни елементи.

Чак и ако у вашем ентеријеру већ преовлађују топле земљане нијансе којима ћете лако додати јесењу декорацију, могуће је увести флоралне шаре кроз декоративне комаде, попут јастучнице. Браон тонови идеална су подлога за увођење мањих флоралних дезена, који ће у правим нијансама само освежити јесењи амбијент.

Фото: Форма Идеале

У трпезаријском простору у браон тоновима, трпезаријски сто OSCAR у артисан храсту сјајан је избор за централни део, а дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да га комбинујете уз трпезаријске столице HTC 316, које са угаоном гарнитуром GRANADA чине простор елегантнијим.

Како време постаје хладније, важно је да пронађете што више начина да дом учините пријатнијим и топлијим, а то можете постићи додавањем јесење декорације - цвец́а, жутог лишћа, мирисних свећа... Богати цветни принтови на декоративним елементима су прекрасан одабир за јесен, али савршен су детаљ у дому и током целе године.


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.