Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дом

Обавезан детаљ у ентеријеру за 2022. годину: Враћамо се природи

У палети боја у ентеријеру наредне године поред небоплаве доминараће и боја жалфије, што нас нимало не чуди јер је свима неопходна свежина и енергија обнављања, како бисмо се вратили старим токовима.

1638519038_shutterstock_1606195531.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шумски тонови одувек су били пожељни у кухињи, затим трпезарији, али и спаваћој соби и купатилу, јер доприносе осећају благостања, али и умирују и мотивишу на стварање. Овога пута, биће речи о споменутој нијанси, која полако преузима примат у нашим домовима.

Зелена боја жалфије асоцира нас на југ Француске, и издваја се у односу на приближне валере. Њена предност је што се одлично уклапа у остатак ентеријера, али и истиче неутралне комаде намештаја. Сјајан је избор за фарбање зидова јер визуелно проширује простор, а притом доноси дух укусно уређених сеоских кућа. У купатилу и спаваћој соби део је детаља од лана или најфинијег памука, а сви они који желе дашак модерног, треба да размишљају о примеси метала.

Прочитајте још: ФЕНГ СХУИ правила за бирање слика: Које не качити изнад кревета, а које можемо да поставимо код улаза у дом

Бела и предмети израђени од дрвета сјајно надопуњују ову зелену, што свеукупно креира природни амбијент. Црну би требало избегавати, или евентуално оставити присутну тек у назнакама, док је пинкрозе добродошла у спаваћој соби. Сенфжута такође се може узети у разматрање, као и петролејплава, за простор са личним печатом. Преостаје нам да видимо да ли ће Панетоне нијанса пратити овај тренд у ентеријеру, али то сада није толико важно, јер вас препуштамо нежним фотографијама са бојом жалфије у главној улози.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas