Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОКРЕЧИТЕ ЗИДОВЕ НА КЛИК: Проверите у тренутку да ли ће вам се допасти нова боја - ЈЕДНОСТАВНО ЈЕ

Нова апликација може да вам убрза и олакша доношење одлуке

1684481860_PR-vizual_horizontalni.jpg
Фото: Промо
Oglas

Уз DECOROMA апликацију, испробајте како ће боје и тапете из асортимана ROMA Company изгледати у вашем простору, без трошкова, једноставно и брзо.

КОЈЕ БОЈЕ ТВОМ ЗИДУ СТОЈЕ?

Желели бисте да избегнете непотребне трошкове при редизајнирању дома?

Због овога је важно је да пре финалног избора нових тапета или боја будете сигурни да ће оне добро пристајати остатку вашег простора.

Идеално би било када бисте одмах могли да то и видите!

DECOROMA апликација вам пружа прилику да на лицу места визуализујете како се нове боје или тапете уклапају у окружење. Ова апликација користи АР (augmented reality) технологију како би омогућила да ваши зидови добију нови стил, користећи само ваш мобилни телефон – а на вама је само да изаберете коју тапету или боју желите у свом простору и примените је на зид.

Знамо да је редизајн простора велик посао, а пре извођења радова желите да знате да нећете погрешити у избору тапета и боја. Због тога је ROMA Company развила ову апликацију како бисмо муштеријама помогли у избору, а поред тога, на располагању су им и бесплатне консултације са нашим професионалним дизајерима. – навели су из ROMA Company.

КАКО ДА ПРЕУЗМЕТЕ DECOROMA АПЛИКАЦИЈУ?

 DECOROMA апликација је доступна за преузимање са Google Play продавнице и са App store-a. Инсталирајте апликацију на вашем Android или iOS уређају, изаберите дизајн који желите из доступних колекција и уживајте у новом изгледу свог ентеријера или екстеријера!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas