Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСВЕЖИТЕ ДОМ ХИТ БОЈОМ 2022. године: Комбинација која подстиче креативност

"Пантоне", чувени светски институт за боје, пресудио је - ове године хит је све у "вери пери", плаво-љубичастој нијанси са црвеним подтоном, и то од шминке, преко одеће, до опреме ентеријера

1655977126_engin-akyurt-CbrrI9_6czY-unsplash.jpg
Пхото: Унспласх
Oglas

Уколико, међутим, никако не видите себе у дому у којем доминира ова боја, а ипак бисте хтели да испратите тренд, покушајте са "вери пери" детаљима. Добар избор су јастучићи, вазе, свеће, мањи теписи, декоративни каменчићи, кухињска даска, шољице за кафу, занимљив зидни декор, постељина... Нешто смелије ће деловати већи акценти попут плаво-љубичастог зида, софе или драперија.

Ова боја, која можда највише асоцира на јоргован, живахна је, подстиче радост, креативност и показује трансформацију света након тешког периода који нас је све задесио.

Пхото: Профимедиа

Пустите машти на вољу. 

Најпре дом оплемените детаљима у овој боји па, ако вас се то свиди, немојте да оклевате већ окречите целу једну просторију у "вери пери". Можда будете изненађени њеним утицајем на ваше расположење.

"Вери пери" ће се нарочито истаћи у ентеријеру у којем преовлађују светли тонови, а отмено и помало мистично ће изгледати у комбинацији са црним комадима намештаја. Уз жуту ће обојити дом радошћу, са сивом ће га учинити отменим. Добро се уклапа у скандинавски, јапански, арт деко... стил уређења. Осим у дневном боравку, нијансу плаве на љубичасто-црвеној подлози лако је замислити и у кухињи, коју ће учинити динамичнијом, али и у купатилу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas