Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИТЕТИ

Невероватна ИДЕЈА за ДЕЧИЈУ собу: Пиши – бриши ЗИДОВИ сан су сваког детета (ФОТО)

MagnetPaint претвара сваки зид у 'магнетну' површину за магнете!

1619101026_thumbnail--1-.jpg
Oglas

 Roma company у Србију доноси кративне производе врхунског квалитета за ваш дом – Magnet Paint и SketchPaint познатог произвођача MagPaint Europe.

МАГНЕТНА БОЈА - MAGNET PAINT

Фото: Промо

Фото: Промо

MagnetPaint претвара сваки зид у 'магнетну' површину за магнете!

То нуди широк спектар невероватних могућности за употребу магнета на готово свакој површини. Замислите да на зид своје куће или неког пословног простора, дечје играонице, обданишта, канцеларије, ординације, продавнице или ресторана, можете да ставите магнет или неки други „магнетни“ детаљ: фолију, траку, слова, елементе MagnetPaint магнет сета или јачих неодимијумских магнета.

Е баш управо то вам омогућава MagnetPaint, тамносива латекс боја на воденој бази са нерђајућим честицама гвожђа. Након наношења најмање три слоја, МагнетПаинт се може пребојити било којим конвенционалним типом боје за зидове на воденој бази. Магнетска снага ће зависити од броја нанетих слојева, али и од величине и чврстоће коришћених магнета.

MagnetPaint је сигуран и безбедан за употребу, а омогућава употребу магнета на готово свакој површини.

Чак и на закривљеним површинама на којима су огласне табле и панои неприкладни, МагнетПаинт омогућава креативно коришћење простора на зиду.

"ПИШИ - БРИШИ БОЈА" - SKETCH PAINT

Фото: Промо

Фото: Промо

Sketch Paint- претвара готово сваку глатку површину у површину са карактеристикама пиши-бриши табле по којој се може писати и брисати одговарајућим маркерима.

На тај начин је могуће направити велике просторе за писање и цртање.Широк спектар могућих примена: код куће, у дечијим играоницама, обдаништима, ресторанима, кафићима, канцеларијама, продавницама или на сајмовима, у образовању или у здравству. Савршено решење за остављање белешки вашим најближима, постављање фотографија или писање листе задатака.

Ако желите да површина буде уједно и магнетна, тада прво као подлогу наносимо MagnetPaint.

SketchPaint је расположив као бели или безбојан премаз, оба у сјајној или мат верзији. Без мириса је и без штетних материја ( без ВОЦ-а )

Уз магнетну боју MagnetPaint и пиши - бриши боју SketchPaint у понуди Roma Company је и велики асортиман одговарајућих изузетно јаких ( неодимијумских ) магнета у разним облицима , маркери – фломастери за писање по пиши - бриши површинама као и средства за њихово одржавање – чишћење.

Фото: Промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas