Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пратите ли јесење трендове?

Много је идеја на који начин можете декорисати дом, а сада је право време да у свој ентеријер додате детаље који ће употпунити сваки кутак и допринети вашем уживању у јесењим данима, уз топли чај и омиљени филм

1666261742_00-NASLOVNA-NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Увођење ситних интервенција које дочаравају јесењу атмосферу заиста је лако, па се за почетак препустите својој креативности и инспиришите се природом. Комбинујте топле, богатије боје и пар јесењих детаља различитих текстура како бисте дочарали јесен у дому.

Комади намештаја у јесењим бојама савршено ће се уклопити у такав амбијент, а прави пример је фотеља БРИЖ која, захваљујући свом изузетно модерном дизајну, представља одличан избор за уређење дневног боравка. Аутентичан дизајн и дезен ове фотеље доприносе израженој естетици амбијента, а могућност избора штофа оставља могућност за одабир савршене јесење златно жуте боје, која са артисаном представља идеалну комбинацију у амбијенту и одличан је контраст црном декору. Комода ЛУСИТАНИА 3К4Ф, у комбинацији топлог декора артисан храста и црне мат фолије, одличан је додатак овом кутку, који можете употпунити и витрином ЛУСИТАНИА ПОП 2К ВС1, као и клуб столом ВКЦТ-50218.

Фото: Форма идеале

Овогодишњи јесењи трендови кућног декора подразумевају занимљиве облике, топле неутралне и земљане тонове и луксузне текстуре. Топли тонови песка, цимета, теракоте, бакра, пригушеног зеленила и сличних неутралних тонова допуњују скоро сваку другу палету боја, чинећи их савршеним додатком сваком простору.

Идеалан комад намештаја који се уклапа у наведене трендове и употпуњује ушушкани амбијент јесте лежај МАРБО савременог дизајна, који је притом и веома практичан. Неизоставан је и клуб сто, а са клуб столом ВКЦТ-50162 не можете погрешити. Додавањем пар плетених табуреа и меканог ћебета прави јесењи кутак је спреман, а сјајна декорација за пун ефекат су и декоративна огледала различитих димензија, која можете поставити на зид.

Фото: Форма идеале

Поред контрастних решења и земљаних тонова, постоји још декоративних решења за љубитеље топлијих тонова, па је, поред сталног намештаја у омиљеним дрво декорима, опција и додавање декорације у упечатљивим бојама јесени или кречење зида у нијансе које се уклапају са детаљима у ентеријеру.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да за амбијент спаваће собе одаберете брачни кревет САРДИНИА 160 који је спој топлине натуралног и рустичног, а заједно са гардеробером СИЕРРА 180 ОГ даје суптилну дозу елеганције и отмености. Прекривач ДИАМОНД у жутој боји, као и јастучница са натписом "Хоме сwеет хоме", такође са жутим детаљем, утоплиће простор.

Фото: Форма идеале

Надамо се да сте спремни дочекали јесен, као и да смо вас идејама за декорисање ентеријера инспирисали да у дому креирате кутак са топлим јесењим детаљима, који ће вам бити омиљена оаза за уживање и одмор.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas