Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕДМЕТИ КОЈИ ДОНОСЕ НЕСРЕЋУ: Према фенг шуи филозофији никако их не смете сржати код улазних врата

Ево о којим предметима је реч

1708705038_Foto-Shutterstock-ulazna-vrata.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Начин на који уређујемо кућу доста говори о нама. Али често прескачемо одређене детаље који могу направити разлику када је у питању Фенг Схуи.

Чак и ако не делује много важно, ходник је једно од најважнијих места у кући, кажу стручњаци за уређење ентеријера и фенг шуи. Сви су објаснили који су то предмети које никако не смемо да држимо на улазу у кућу, јер су у ствари својеврсни магнети за пех.

Које предмете никада не треба држати у ходнику куће

Ходник је, као што добро знамо, први контакт који људи који пређу наш праг имају када уђу у наш дом. Управо зато треба да буде пажљиво осмишљен, уређен и негован простор. Али, нажалост, већину времена, ходник остаје најзапуштеније место, претварајући се у складиште за одећу и обућу. 

Увеле биљке или кактус

У азијској филозофији, осушено цвеће је симбол несреће, посебно када се постави на улаз у кућу. Такође, врло честа биљка у нашим домовима, кактус, сматра се симболом сиромаштва и недостатка, па зато, постављен на улазу у кућу, може привући финансијске проблеме.

Кактус је повезан са невољом управо зато што може да расте у тешким условима, у срединама у којима недостаје управо најважнији елемент за биљке: вода. Тако је направљена веза између суше у пустињи и финансијске „суше“ коју може привући ако се не држи на одговарајућем месту.

Црни или веома тамни предмети

Трчите у ходник на улазу у кућу. Да ли видите црни или веома таман оквир, слику, вазу или ситницу? Замените их чистом вазом, белим или плавим оквиром и кристалном ситницом.

Стручњаци кажу да црне, односно тамне боје имају тенденцију да привлаче мрак и бес у кућу, па ако се држе на улазу, ствара се енергетски портал који повећава интензитет негативних енергија које се пробијају у дом.

Отерајте лоше енергије светлошћу, бојама и свежином. Ако немате светли предмет, онда оставите празан простор.

Огледало

У многим културама огледало је предмет који може да "украде душу", зато је добро да се не суочите са једним одмах у тренутку када уђемо на врата куће. Ако је у ћошку окрњено или сломљено, одмах га баците, крхотине таквог предмета могу донети лошу срећу, пише Дива хаир. ро.

Дакле, обратите више пажње на ствари око себе, јер оне могу у великој мери утицати на функционалност куће и енергије у њој. Када научите како да распоредите своје ствари у кући, видећете да ће се начин на који се осећате у њему радикално променити.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas