Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Предмети у кући који ЗРАЧЕ ПОЗИТИВНОМ ЕНЕРГИЈОМ! Сат је енергетски повезан са власником и можете озбиљно наудити особи чији сат уништите

Много смо писали о стварима које се не задржавају у кући, тј. које морате бацити како бисте привукли благостање у кућу.

1634195940_kuca.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Постоје предмети који зраче добром енергијом и које увек морате чувати у вашем дому како бисте имали срећу.

Новчаник

Новчаник је финансијски талисман, па чак и ако је безвредан, немојте га бацати. Кад купите нови новчаник, држите га пар дана у кући, а затим у њега пребаците постепено нешто новца, полако прекидајући везу са старим новчаником.

Хлеб

Хлеб се у многим културама, па и код нас, сматра светом храном. Симболизује срећу и благостање, па је забрањено бацати га. Боље је осушити га и мрвице дати птицама него бацати комаде хлеба.

Со

Со се третира исто као хлеб. Поред тога се не саветује да је позајмљујете никоме, јер тако благостање излази из куће.

Сат

Сат је енергетски повезан са власником и можете озбиљно наудити особи чији сат уништите. Можете бацити само оне сатове који се не могу поправити.

Фотографије

Можете уништити само оне фотографије које приказују ваше непријатеље и под условом да нисте са њима на сликама, у супротном ризикујете да привучете болести и друге проблеме.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas