Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Привуците богатство и срећу у дом: Осам савета фенг шуи мајстора како да то постигнете

Како бисте омогућили несметан проток добре енергије кроз дом, послушајте савете фенг шуи мајстора

1691482647_shutterstock_1570515172.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Како би побољшали проток енергије у свом дому и уклонили блокаде које вас спречавају да живите са лакоћом може вам помоћи фенг шуи. Ово је осам правила које би требало да испуштујете.

1. Кухиња треба да буде чиста и уредна

Према фенг шуију, кухиња је директно повезана са вашом способношћу да привучете новац. Остава и фрижидер морају бити чисти и уредни. У њима треба имати само храну коју ћете заиста и јести, а посебну пажњу треба обратити на чистоћу шпорета.

2. Украсите свој дом црвеном, љубичастом или зеленом 

Боје утичу на наше расположење и енергију. Црвена је посебно повољна боја ако желите да привучете обиље јер представља снагу. Љубичаста и зелена такође имају вибрацију привлачења благостања. Нијансе боја које одаберете за декорацију такође треба да одговарају вашој личности и атмосфери коју желите да креирате у свом дому.

3. Улазна врата

Улаз мора бити јасно видљив и не сме да збуни оне који долазе у ваш дом. У суштини, ово је најважније ако желите да олакшате проток новца, јер од тога зависи колико је једноставан и транспарентан улаз у ваш дом. Звоно такође мора бити у добром стању, а простирка мора бити светле боје. Степенице или стаза која води до врата треба да буду чиста, а испред њих треба да стоји биљка.

4. Фонтане или баште

Фонтане представљају богатство и помажу у јачању просперитета и протока енергије. Садња цвећа и биљака такође подстиче инспирацију и помаже у уклањању негативне енергије.

5. Уклоните неред

Ово је веома важан принцип фенг шуија. Уклањањем ствари из свог дома које не користите, позивате у њега нове могућности и просперитет.

6. Вода и огледала

Према фенг шуију, стање воде у вашем дому одражава ваше финансије. Славине које капају или цуре, стајаћа вода око куће или покварени бунари не доприносе напретку. Такође, никада не би требало да окачите огледало или слику са водом изнад кревета.  7. Кућна канцеларија

Ако је могуће, добро је да канцеларијски сто не буде окренут према зиду, јер то симболизује ограничење креативног тока и потенцијала. Величина простора испред канцеларијског стола симболизује могућности, па је препоручљиво окренути столицу тако да имате поглед на спољашњи свет или поставити столице за посетиоце испред радног стола.

8. Волите свој дом

Ако не волите да долазите кући сваки дан или нисте задовољни изгледом или стилом свог дома, промените га што је пре могуће. У реду је уживати у свом дому и радо се враћати у њега  то је најбољи начин да се ускладите са просперитетом и током обиља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas