Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВУЦИТЕ НОВАЦ: Фенг шуи стручњаци откривају савете који вам у томе могу помоћи

Фенг шуи филозофија открива шта све треба да урадите да би вам новчаник увек био пун

1694516639_Foto-Shutterstock-feng-sui-dom.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Фенг шуи се не односи само на положај неких предмета у дому, већ и на наш однос према животу. Следећих неколико фенг шуи савета помоћи ће, сматрају стручњаци за фенг шуи, да енергија новца брже протиче кроз ваш дом.

1. Јарке боје у деловима стана у којима обављате послове везане за новац

Мајстори фенг шуја увек наглашавају „подручје новца” зеленом и љубичастом бојом.Зелена је боја виталности и раста, а љубичаста представља богатство.

У кухињи пронађите место за чинију грожђа - идеално је да помешате бело (зелено) и црно (љубичасто) грожђе, а када прође сезона овог воћа, замените га прелепом репликом у фарбаном дрвету или стаклу..

2. Пажљиво руковање новцем је императив

Многи од нас имају обичај да згужвају новчанице по џеповима или их остављају на разним местима у кући. Када почнете да занемарујете новац, он ће почети да занемарује вас. Размислите о односу који имате према новцу и почните да га поштујете. Увек га држите уредно пресавијеног у лепом новчанику или кутији или где год да га држите. Водите рачуна да ваши рачуни буду увек лепо сложени, спакујте рачуне за домаћинство у прелепе коверте или пластичне кутије у живим бојама. Држите их на левој страни стола, где је новац у радном простору.

3. Новац је енергија која мора да тече

Ако немате довољно новца да дате и потрошите, сигурно можете другима посветити мало свог времена или пажње. Зато проведите неколико минута сваке вечери да будете захвални за оно што имате и размишљајући о томе шта бисте могли дати другима. Успех није само да добијемо више, већ и задовољство у ономе што већ имамо. Како се осећате захвалније за оно што имате, у ваш живот ће улазити више обиља и осећаја задовољства, пише атма.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas