Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Привуците срећу и БЛАГОСТАЊЕ: Ставите један ПРЕДМЕТ испред врата и отерајте лошу срећу

Послушајте савете фенг шуи стручњака

1668851859_Foto-Shutterstock-ulazna-vrata.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Улаз у кућу или стан много тога открива о људима који живе унутра. Ово подручје је најбитније за пропуштање добре енергије у кућу, и управо због тога фенг шуи стручњаци саветују да престанете да га блокирате.

Простор „пред вратима“ људи доживљавају као нешто што не припада њиховом стану или кући. У ходник се често одлажу старе ствари које више немају употребну вредност, или је домаћину увек „некако жао“ да их баци.

На пример, није редак случај да пред улазним вратима стоје разне старе ципеле. Ако и даље користите одређену истрошену обућу, нека стоји у вашем ципеларнику у предсобљу. Ако их не користите, поклоните их некоме, или их једноставно баците.

Има људи који пред вратима држе кесе са смећем све док се, после неколико сати, неко од укућана не сети да избаци ђубре и однесе га у контејнер.

Прочитајте још: Гаји се лако, а невероватно је корисна: Ова биљка утиче на влагу и спречава буђ у вашем дому

Све ове ружне навике чине право ругло од улаза у стан. Улаз треба да буде привлачан, улазна врата увек чиста и простор пред њима уредан без обзира на то да ли је реч о стану или породичној кући, наводе фенг схуи стручњаци.

Ако сте у могућности да бирате боју улазних врата, препоручује се црвена, иако она није блиска нашој традицији. Међутим, древни списи откривају да је и зелена веома пожељна. Најједноставнији савет је да се одлучите за светлу боју дрвета, нешто попут боровог или храстовог фурнира.

Без обзира на боју врата или положај у односу на стране света, оно што сви можемо да урадимо јесте да улазна врата осветлимо. Зато увек пазите да сијалица ради.

Богатство привлачи и елегантна, висока зелена биљка постављена уз улазна врата, било са спољне или унутрашње стране. Ако имате кућу, потрудите се да од капије до улаза травњаци и биљке буду неговани и уредни. Стаза би требало да буде благо кривудава, а не као „пресечена лењиром“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas