Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шест ствари које би требало да избегавате у дому ако желите да све увек буде перфектно чисто: Једна боја је посебно проблематична

Чист дом може довести до бољег здравља и може побољшати ваше ментално, физичко и психичко благостање. Међутим, одржавање корака са чишц́ењем може бити напоран.

1692699785_shutterstock_1043627965.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје начини да себи олакшате ствари и поједноставите своју рутину чишц́ења - и много тога зависи од тога шта држите у свом дому.

Људи који се баве професионалним уређењем дома сматрају да неке ствари треба избегавати у кући како бисмо скратили време чишц́ења.

Бели намештај и декор

Иако бели намештај може пружити софистициран стил и модеран изглед, неки професионални чистачи куц́а их избегавају због потенцијалних проблема.

- Све бело може да покаже више прљавштине и захтева чешц́е чишц́ење. Често чишц́ење такође може довести до бржег хабања ових предмета. На пример, може бити тешко да бели кухињски ормариц́и буду чисти и нетакнути; међутим, боја се може оштетити ако се пречесто чисти - каже Аманда Деј, професионалац за чишћење куће за Реал Симпле. 

Црни намештај и дизајнерски акценти

Црни куц́ни намештај и акценти су још један уобичајени избор за елегантан, модеран дизајн. Али, имајте на уму да може постојати препрека за чишц́ење и за ову преференцију стила.

Превише ситница

Фигурице, рамови за слике, свец́е, колекционарски предмети и друге ситнице могу имати велику вредност, али могу бити главобоља за чишц́ење. Када у куц́и има пуно ствари, има више ствари које треба померити како бисте све очистили.

Тепих у купатилу

Тепих у купатилу се лако оштећује и представља плодно тло за бактерије и буђ.

Бели тепих

Као и бели намештај, бели тепих временом губи боју и тешко га је одржавати.

Подови од белих плочица

Иако бели подови могу бити привлачни, стални је изазов одржавати их у врхунском стању из дана у дан. Колико год да је лепа, бела плочица показује сваку длаку и прљавштину на њој и не остаје чиста и свежа дуго након чишц́ења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas