Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дом

„Single“, зашто да не?

Кревет је главни комад намештаја у спаваћој соби

1654168569_02.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Управо због тога је избор удобног кревета апсолутни императив, јер то значи да сте обезбедили себи квалитетан сан, а то ће се сигурно одразити на све аспекте вашег живота. Наравно, при одлуци који кревет изабрати ни његов изглед не изостаје, како би се уклопио уз остатак амбијента. У зависности од простора који имате на располагању, можете се одлучити за кревет за једну особу, који је, поред спаваће, често део и дечије собе. Практично решење су свакако и лежај и фотеље на развлачење, који са додатном декорацијом доприносе живости амбијента.

Уколико ваш одабрани кревет има само улогу за спавање, онда вам не ствара свакодневну бригу око припреме простора за седење. Сјајан пример кревета за спавање за једну особу је кревет DEVOTION који се лако уклапа уз било који намештај. Занимљивом постељином можете га лепо уклопити уз изглед остатка спаваће собе.

Фото: профимедиа

Кревети лепше изгледају када нису постављени скроз до зида или прозора, па га можете тако позиционирати у простору. Трудите се само да прекривач буде довољно широк да прекрије ивице кревета и у потпуности покрије душек. Уколико постељина има неке шаре или патерн, можете да додате једнобојни декоративни јастук.

У случају да ваш кревет служи и за седење, најбоље решење су лежајеви на развлачење. Трудите се да имају и кутију за одлагање постељине, како бисте добили на простору.

Украсни јастучићи су одличана декорација, а можете се одлучити за меке боје које можете лако да комбинујете, а нећете погрешити ни са беж и сивим јастуцима.

Лежај ALTELLA је веома практичан, а његова пастелна боја, са јастучићима у неутралној беж боји разних облика, чини га модерним моделом, погодним за уређење различитих амбијената у дому. Одличан је избор као додатни лежај за спавање, а поседује и једну кутију за одлагање постељине.

Фото: Форма Идеале

Како бисте разбили неутралне тонове, одлучите се за једну јарко розе јастучницу и прекривач, који ће унети ведрину у амбијент.

За мање просторе размислите о функционалном моделу лежаја FANTASTICO PLUS, који је примарно фотеља, али пружа могућност претварања у лежај. Можете да бирате између неколико различитих дезена, како би се најбоље уклопио уз постојећи амбијент. Ово вам отвара могућност и за разне комбинације декорисања, како са шареним тапетама, тако и са смелим бојама зида.

Лежај можете декорисати јастучићима и прекривачем у некој јаркој боји, коју можете поновити у простору кроз омиљени цвет у вази или плетени табуре.

Куповина лежаја на развлачење штеди и ваш новац, јер један комад намештаја можете користити у две сврхе: за седење и за спавање. Углавном су атрактивног изгледа, а лако се претварају у кревете и углавном имају додатни простор за одлагање.

Уколико ипак имате кутак који служи само за спавање, дизајнери ентеријера Forma Ideale вам препоручују кревет за једну особу, који је одличан за мале просторе.

Пре финалне одлуке, узмите у обзир простор који имате на располагању, као и који од предлога би се најбоље уклопио уз амбијент ваше спаваће собе, а свакако нема простора да погрешите, шта год одлучили. Ваш кревет за миран сан чека на вас!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas