Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРАДИ САМ

Свеће за којима је ПОЛУДЕО свет направите САМИ! Потребна су вам само 4 састојка! (ВИДЕО/ФОТО)

Ове свеће постале су прави хит у свету и обавезан деталј у сваком домуз.

1617784708_svece.JPG
Фото/ИнстаграмПринтсцреен/лалумиере.индиа
Oglas

Процедура за њихову израду веома је лака, па их можете лако направити и сами. Толико лепо изгледају, па како неки и кажу "толико су лепе, да би их појео/појела".

Лако се уклапају у све ентеријере, а додавањем етеричног уља, замирисаће и кутак где их будете ставили.

Као што и сами видите, најлепше им пристају пастелне варијанте, па су самим тим јако уклопиве и декоративне.

Ево и састојака потребних за њихову израду, а у приложеном видеу можете погледати и поступак за њихову једноставну израду. Потребно вам је само мало више маште и добра воља.

Састојци:

силиконски бабл калуп
восак од старе свеће
фитиљ за свеће
етерично уље по избору
лонац

Пре свега заштитите површину на којој ћете правити свећу. Најбоље је то учинити са старим новинама или папиром. Узмите лонац у који ћете убацити остатке старих свећа и које ћете загрејати да се восак отопи.

У калуп прво ставите фитиљ, затим улијте восак. Ако желите мирисне свеће, док отапате восак убаците у њега неколико капи етеричног уља. Пустите восак да се охлади и извадите вашу свећу из калупа.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas