Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за НАЈБРЖЕ сушење веша током зиме: Више нећете морати да бринете о томе да ли ће се у вашем дому накупити влага

Савет за сушење веша који ће вам користити током хладних, зимских дана

1700823074_Foto-Shutterstock-ves.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Уколико немате сушилицу веша, један од највећих проблема с којима се сусрећете током зиме јесте сушење опраног рубља. Хладно и кишовито време никако неће помоћи да се веш осуши брзо, па често прибегавамо сушењу у соби или на радијатору како би максимално убрзали процес. Међутим, то оставља озбиљне и трајне последице и по наше здравље и наш животни простор. Ипак, постоји један начин на који можете да осушите веш без да бринете о влази у дому.

Будући да живи у малом једнособном стану, Алекс Бирн годинама муку мучи са сушењем рубља, јер нема довољно места да га рашири. Међутим, једног дана, сасвим случајно, синула јој је сјајна идеја.

Након што је раширила веш по сушилици, узела је велику постељину, с јорганом и навукла је преко сушилице, а затим је ставила уз радијатор. Након тога је схватила да је постељина заробила топли ваздух и тако помогла да се веш осуши за два сата, пише Хаyат.

- Покушала сам да смислим где да окачим постељину да се суши. Осим на вратима кухиње, није баш било идеалног места на видику. А ни врата кухиње нису била најсјајнија идеја јер би се сигурно плахта брзо усмрдела од мириса разне хране. Иначе сушилицу за рубље држим поред радијатора, нарочито зими, па сам помислила зашто не бих преко сушилице ставила постељину и крајеве завукла преко радијатора и испод ногица од сушилице? Тако ће сав топли ваздух из радијатора отићи на одећу и она ће се брзо осушити - открила је Алекс на Фејсуку како је дошла на ову идеју.

Људи су је у коментарима питали не ствара ли се тако влага, а она је брзо одговорила да не јер пази да постељина не прекрије сушилицу у потпуности и да увек има места где ваздух излази и греје просторију.

- Ако вас и даље брине влага, отворите мало прозор или укључите овлаживач ваздуха - рекла је Алекс за крај.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas